Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Lamb koncertu Rīgā iesildīs The Ramona Flowers un dziesminieks Džejs Leitons

Britu elektroniskās mūzikas dueta Lamb koncertu 11. februārī koncertzālē Palladium iesildīs britu indie grupa The Ramona Flowers un dziesminieks Džejs Leitons (Jay Leighton), portālam Kulturasdiena.lv vēsta Palladium Rīga pārstāvji.Britu dziesminieks Džejs Leitons savu karjeru sāka 2008.

gadā kā grupas Buffalo 77 dalībnieks. Mūzikas izdevniecības Island Records paspārnē iznākušais grupas debijas albums bija neveiksmīgs, kā rezultātā grupa izjuka. Neilgi pēc tam Dž. Leitons ierakstīja savu solo minialbumu Polaroids&Stills, kas drīz vien ieguva atpazīstamību. Pēc gada, kura laikā Leitons uzstājās dažādos festivālos un koncertos visā pasaulē, viņš atgriezās studijā un ierakstīja savu debijas albumu As The Sun Comes Up. Džejs Leitons ir iedziedājis arī dziesmu Consecration, kas atrodama Lamb debijas albumā _Leap And The Net Will Appear. _Britu grupa The Ramona Flowers sevi pieteica 2011. gada rudenī. Grupa nāk no Bristoles un šobrīd ieraksta savu debijas albumu, kurā piedalās arī Lamb dalībnieks Endijs Barlovs (Andy Barlow). Albumā iekļauts arī grupas pirmais singls Dismantle&Rebuild, kas jau izdots Distiller Records paspārnē. The Ramona Flowers uzstāšanās Lamb Eiropas tūrē ir grupas koncertēšnas debija.

Kā vēstīts iepriekš, 11. feburārī koncertzālē Palladium uzstāsies pazīstamā britu elektroniskās mūzikas apvienība Lamb. Mančestrā dibinātā dueta Lamb sastāvā muzicē britu producents Endijs Barlovs (Andy Barlow) un dziedātāja, dziesmu autore Lū Roudsa (Lou Rhodes). Plašāku atpazīstamību un komerciālus panākumus duetam nodrošināja populārākie singli Górecki un Gabriel. Kaut arī duets savu darbību aizsāka 1996. gadā Mančestrā, Lamb nereti saista ar Bristoles apvienībām deviņdesmitajos gados tik raksturīgo triphopa skaņu. Lamb muzikālo skaņu papildina savdabīga džeza, dub, breakbeat un drum and bass sintēze, kā arī Lū Roudsas spēcīgie vokālie elementi.

Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu servisa tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja