Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Novembrī Latvijā koncertēs OneRepublic

12.novembrī Arēna Rīga uzstāsies viena no šobrīd pasaulē aktuālākajām ASV poproka grupām OneRepublic, informēja koncertaģentūras Makroconcert pārstāve Inese Keiša. Latvijas skatītājiem klātienē būs iespējams novērtēt grupas hitus Apologize, Stop and Stare, Good Life, All the Right Moves, Counting Stars un citas.

Native turnejas laikā OneRepublic viesosies vairāk kā piecdesmit pasaules lielākajās pilsētās un par vienu no savām pieturvietām ir izvēlējusies arī Rīgu. Grupa sev līdzi atvedīs iespaidīgu skaņas, gaismas un skatuves aprīkojumu, radot iespēju Latvijas skatītājiem baudīt visaugstākās klases koncertšovu.

OneRepublic 2002.gadā dibinājuši skolasbiedri Raiens Teders un Zaks Filkinss. Grupā darbojas arī ģitārists Drū Brauns, basģitārists Brents Kacls un bundzinieks Edijs Fišers. Pasaules slavu apvienībai atnesa 2007.gads un sadarbība ar producentu Timbalandu, kas remiksēja un savā albumā iekļāva grupas dziesmu Apologize. Tā nedēļām ilgi atradās daudzu valstu mūzikas topu virsotnēs un šobrīd ir ierindojusies Billboard visu laiku populārāko dziesmu piecdesmitniekā.

Līdz šim OneRepublic izdevusi trīs albumus. Katrs no tiem grupu pacēlis arvien augstāk slavas zenītā. Jaunākais albums ar nosaukumu Native iznācis 2013.gada martā un ir kļuvis par veiksmīgāko grupas ierakstu. Tajā iekļautie singli Counting Stars, Feel Again un If I Lose Myself daudzās valstīs ieguvuši zelta un platīna statusu un šobrīd atrodas nemitīgā rotācijā radiostacijās un mūzikas televīziju kanālos.

OneRepublic līderis Raiens Teders paralēli dalībai grupā raksta un producē dziesmas arī citiem. Kā dziesmu autors vai līdzautors viņš sadarbojies ar Maroon 5, Adeli, Eliju Goldingu, Dženiferu Lopesu, U2, One Direction, Vitniju Hjūstoni, Backstreet Boys, Džeimsu Blantu un neskaitāmiem citiem. Teders ir Leonas Lūisas balādes Bleeding Love, kā arī Bejonsē Noulzas hita Halo autors. Adeles singli Turning Tables un Rumour Has It 2012.gadā viņam atnesuši Grammy balvu.

Biļešu tirdzniecība uz OneRepublic koncertu sāksies 25.aprīlī visās Biļešu servisa kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja