Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Raimonds Pauls un Paula Saija izdod albumu Pauls un Paula

izdots jaunās un talantīgās dziedātājas Paulas Saijas debijas albums Pauls un Paula. Albumā Pauls un Paula iekļautas 12 jaunas Maestro dziesmas ar dzejnieku Jāņa Petera un Guntara Rača vārdiem, informēja mūzikas izdevniecībā MicRec.

Paula Saija: "Darbs pie albuma bija patīkami satraucošs. Maestro, savā stilā teica, ka būs jāiegulda darbiņš un iedeva jaunus Rača un Petera dziesmu vārdus, piebilstot, ka tie ir par ļoti aktuālu tēmu. Nopratu, ka būs jādzied par mīlestību. Milzīgs prieks un pateicība Maestro par uzticēšanos. Priecāšos ikkatru satikt koncertos visā Latvijā."

Vienlaikus ar albumu pie klausītājiem radiostacijās nonākusi arī dziesma Skaistā dzīve, par kuru Pauls ir lakonisks: Domāju, ka tautai patiks.

Šo dziesmu, tāpat kā mūziķu kopdarbu populārajā dziesmā Dzīvīte, dzīvīte šūpojos tevī jau notikušajos koncertos, apmeklētāji novērtējuši ar skaļākajiem aplausiem, pieprasot atkārtojumus. Cerams, ka tās un citas albuma dziesmas novērtēs arī klausītāji gaidāmajā koncertu sērijā, kad abi mākslinieki, kopā ar pavadošo grupu, sniegs priekšnesumus Limbažos (18.10.), Viesītē (29.10.), Līvānos (3.11.), Alūksnē (10.11.), Madonā (11.11.), Gulbenē (18.11.), Ropažos (19.11.) un citur Latvijā.

Albuma dziesmu ierakstos piedalījušies izcili Latvijas mūziķi – pats Maestro Raimonds Pauls, spēlējot leģendāro Rhodes piano, ģitārists Jānis Kalniņš, basģitārists Edvīns Ozols, budzinieks Māris Briežkalns un trompetists Reinis Puriņš. Albums ierakstīts Latvijas Radio 1. studijā 2023. gadā. Skaņas ieraksts un mix – Pāvels Mališkins. Piedalījušies skaņu inženieri – Reinis Bagāts, Ivo Tauriņš un Krišjānis Geidāns. Producēja Māris Briežkalns.

Dizainu veidojis mākslinieks Artūrs Tigulis. Foto: Artūrs Kondrāts.

Albuma izdevēji – Izdevniecība MicRec

Divas no albumā iekļautajām dziesmām – Dzīvīte, dzīvīte, šūpojos tevī un Lāse, ierakstītas pērn koncertā Mūzikas namā Daile. Ierakstīja Edgars Gražulis, miksēja Gints Stankevičs.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja