Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Rīgā slavenu mūziklu melodijās izskanēs Karletas stāsts

Aprīlī Rīgā būs skatāms jauns un nebijis muzikāls projekts Karletas stāsts, kur vienā uzvedumā tiks savītas pasaulē slavenu mūziklu melodijas, izdziedātas latviešu valodā. Mūziklu šovs Karletas stāsts apvieno pasaulē slavenāko mūziklu skaistākās dziesmas, kas atdzejotas latviešu valodā. Tiks pārstāvēti ne tikai visā pasaulē jau sen iecienītie mūzikli, piemēram, Kaķi, Evita, Jēzus Kristus Superzvaigze, bet arī jaunākie mūziklu šedevri, piemēram, Stīvena Švarca mūzikls Wicked, kas šobrīd ir viens no populārākajiem mūzikliem Ņujorkā, Brodvejā un Londonā.

Galveno – Karletas - lomu izspēlēs Ieva Zēģele, kas pazīstama kā grupas Iedomu spārni soliste, bet liktenīgā loma piešķirta Dailes teātra aktierim Laurim Dzelzītim. Režisore Inese Mičule, kuras krājumā ir tādi darbi kā Marlēna, Kaupēns, mans mīļais, ir lauzusi priekšstatus par koncerta uzvedumiem, radot Latvijā vēl nepieredzētu uzvedumu – teatrālu mūzikla šovu. Ierasto statisko koncertuzvedumu vietā ir radīts atraktīvs priekšnesums, kurā stāsta dziesmas un dejas. Mūzikla šovs atšķiras no citiem uzvedumiem, tas ir aizraujošs un dinamisks žanrs, kas izklaidē un aizkustina skatītājus, bet māksliniekiem tas ir viens no sarežģītākajiem, jo ikviens ir aktieris, dziedātājs un dejotājs.Mūzikla šova _Karletas stāsts _pirmatskaņojums notiks 24. aprīlī plkst. 19 Sapņu fabrikā, Rīgā, Lāčplēša ielā 101. Biļetes iegādājamas Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Dons atgriežas no Eirovīzijas

12. maija vakarā mājās no Zviedrijas atgriezies dziedātājs Dons un Latvijas Eirovīzijas delegācija. Latvijas pārstāvja Dona Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā izpildītā dziesma “Hollow” ieguv...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja