Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Tiešraides koncertu cikls Kopā turpinās ar Marinas Rebekas un Lailas Holbergas koncertu Rundāles pilī

Piektdien, 31. jūlijā, plkst. 19 Rundāles pilī tiešraides koncertu ciklā Kopā notiks pasaulslavenā latviešu soprāna Marinas Rebekas un pianistes Lailas Holbergas koncerts. Koncertā skanēs Dž. Verdi un Dž. Pučīni opermūzika un N. fon Vilima klavierminiatūras, informēja koncerta rīkotāji.

"Klātienes tikšanās ar skatītājiem šobrīd ir īpašas. Mēs visi esam noilgojušies pēc koncertu atmosfēras, dzīva dialoga ar klausītājiem, enerģijas apmaiņas un spontanitātes. Esmu ļoti laimīga par šo iespēju, turklāt mūsu muzikālā tikšanās ar klausītājiem notiks brīnišķīgās Runāldes pils Baltajā zālē," akcentē Marina Rebeka.

"Esam gandarīti, ka cikla pirmais koncerts ar Aleksandra Antoņenko un Reiņa Zariņa dalību guva plašu atsaucību – tiešsaistē koncerts sasniedza 16 000 skatītāju visā pasaulē no daudzām valstīm - Latvijas, Nīderlandes, Jaunzēlandes, Lielbritānijas, Beļģijas, Itālijas, Krievijas, Ukrainas, Vācijas, Francijas, Itālijas. To vidū ir arī izcili pasaules operas mākslinieki. Tā kā klātienē koncertu varēs apmeklēt ne vairāk par 80 skatītājiem, aicinām vērot koncertu tiešraidē," akcentē projekta idejas autore un tiešraižu producente Daina Markova.

Nākamie cikla koncerti notiks 14. augustā Melngalvju namā koncertēs baritons Jānis Apeinis un soprāns Perīna Madefa, 27. augustā Jelgavas pilī – viena no Latvijas publikas iemīļotākajām operdziedātājām Sonora Vaice, ciklu noslēgs Andreas Bauers Kanabas ar koncertu 17. septembrī Mazajā Ģildē Rīgā.

Biļetes klātienes apmeklējumam vai skatījumam tiešraidē var iegādāties  www.bilesuparadize.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja