Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Uz Origo Summer Stage uzstāsies Inese Galante

Šonedēļ ikgadējā vasaras kultūras aktivitāšu centrā Origo Summer Stage būs skatāmi vairāki koncerti – piektdien, 10. augustā plkst. 16 uzstāsies grupa Jusstone, savukārt 11. augustā plkst. 17 stacijas laukumu pie tirdzniecības centra Origo pieskandinās septītā starptautiskā festivāla Summertime – aicina Inese Galante ieskaņas koncerts.

Kā pastāstīja tirdzniecības centra Origo pārstāve Madara Laicāne, jau tradicionāli uz Origo Summer Stage skatuves ikvienam bez maksas ir iespējams redzēt un dzirdēt izcilo soprānu Inesi Galanti. Viņai uz skatuves pievienosies arī tādi atzīti mūziķi kā mecosoprāns Irina Dolženko, bass Anatolijs Safiuļins, koncertmeistare Inna Davidova (klavieres) un festivāla Summertime jaunie dalībnieki.

"Man prieks, ka jau tradicionāli sveikt pie mums tādas augstas klases māksliniekus, kādi ir visi šie lieliskie mūziķi, kuri uz Origo Summer Stage skatuves priecēs pilsētas iedzīvotājus un viesus. Šāda līmeņa mākslinieki bezmaksas koncertos ir redzami reti, tāpēc centāmies šādu iespēju pie tirdzniecības centra Origo nodrošināt arī šogad. Gaidām visus klasiskās mūzikas cienītājus pie uz patiešām neaizmirstamu koncertu," stāsta tirdzniecības centra Origo vadītājs Aleksandrs Ņemirovskis.

Katru gadu, neraugoties uz aizņemtību, Inese Galante atgriežas Rīgā, lai sniegtu neaizmirstamus koncertus. Ikviena viņas uzstāšanas kļūst par notikumu pilsētas mūzikas dzīvē, un visas biļetes tiek izpārdotas jau priekšlaikus. Rīdzinieku mīlestība uz viņas mākslu nav tikai novadnieku lepnums vai viņas balss skaistuma radīts baudījums. Viņas dziedāšanā cilvēki smeļas dvēseles spēku.

Krievijas Lielā teātra solistes Irina Dolženko (mecosoprāns) interpretācijām piemīt dziļums, kaisme un nevainojama gaume. Savukārt basa Anatolija Safiuļina mākslas pamatā ir individuāli iekrāsots tembrs un dāsnas dabas dotības apvienojumā ar lielu meistara pieredzi.

Koncertā klavieru pavadījumu spēlēs pieredzējusī Inna Davidova, kuras partneru vidū ir ne tikai Inese Galante, bet arī tādi izcili mūziķi kā Inga Kalna, Antra Bigača, Elīna Garanča, Egils Siliņš, lietuviešu dziedātāja Jolanta Stanelīte (kopā ar viņu I. Davidova kļuvusi par Tokijas Starptautiskā vokālistu konkursa laureāti).

Plašāka informācija: www.origosummerstage.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja