Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Video: Dons izdod dziesmu Lauzto šķēpu karaļvalsts un izsludina koncertu stadionā Daugava

Dons atgriežas pie saviem klausītājiem ar spēcīgu un personīgu balādi Lauzto šķēpu karaļvalsts, kā arī izziņo koncertu Laiks, kas notiks nākamā gada 17.augustā Rīgā, stadionā Daugava.

“Laiks ir lielākā un dievišķākā dāvana, kas mums ir dota. Brīžos, kad jūties sašķaidīts un salīcis zem smaguma, ticība, ka laiks dziedēs un ļaus piecelties, var būt vienīgais, kas dod spēku. Dziesma Lauzto šķēpu karaļvalsts tapusi, domājot par šo mūžīgo jautājumu,” stāsta Dons.

Dziesma tapusi Īrijā un Latvijā, tās autori ir Artūrs Šingirejs, Liam Geddes, Kate Northrop, Mikus Frišfelds un Kate Rudzinska, dziesmu producējuši Liam Geddes un DJ Rudd.

Dziesmas Lauzto šķēpu karaļvalsts video versiju radījusi film naked komanda, videoklipa režisors ir Toms Harjo, operators Ritvars Bluka, producente Ināra Šumeiko.

"Mums visiem ir vairākas maskas, kuras ikdienā veikli mainām. Šajā interpretācijā Dons nonāk zemapziņā, lai tās konfrontētu," par mūzikas video stāsta Toms Harjo.

Nākamais gads iezīmēs vairākus nozīmīgus notikumus Dona muzikālajā karjerā - viņš turpina darbu pie gaidāmā albuma, kā arī izziņojis stadiona koncertu, kas notiks 2024.gada 17.augustā. Biļetes pieejamas www.ekase.lv.

“Laiks mani ir atvedis no sapņa par pirmo dziesmu līdz koncertam stadionā, tieši tāpēc šis būs mana nākamgad gaidāmā albuma, kā arī stadiona koncerta nosaukums," Dons stāsta.

 

Mūziķis Dons ir viens no pieredzējušākajiem un klausītāju iemīļotākajiem mūsdienu māksliniekiem Latvijā. Dons ir izdevis astoņus soloalbumus un viņa kontā ir daudzas muzikālās godalgas, to starpā Zelta mikrofona 2023 balvas kategorijās Gada dziesma un Gada Radio Hits. 2021.gadā Dons uzsāka sadarbību ar mūzikas izdevniecību Universal Music Group.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja