Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Dirty Deal Teatro pirmizrādi piedzīvos Mārča Lāča savdabīgais trilleris Medījums

17. martā Dirty Deal Teatro pirmizrādi piedzīvos režisora Mārča Lāča savdabīgs trilleris Medījums, kas būs leļļu teātra izrāde pieaugušajiem, informēja teātra pārstāve Aija Murāne.

Noslēpumainajā meža pasaulē realitāte saaugusi ar absurdiem un neticamiem notikumiem. Vientuļā meža būdā dzīvo vecs Mednieks kopā ar nomedīto zvēru – Zaķa, Brieža, Āža un Lāča – trofejām, kas nevar vien sagaidīt atriebības stundu. Šī ir izrāde par garīgām traumām, kas radušās no mīlestības, kaisles un stiprām ilgām pēc citādas dzīves.

Režisors Mārcis Lācis ar izrādi Medījums attīsta radošās apvienības UMKA.LV iesāktos eksperimentus leļļu teātra jomā Latvijā. Te dažādas leļļu tehnikas un dramatiskā teātra aktieri pastāvēs kā līdzvērtīgi spēles partneri, lai atklātu Mednieka stāstu.

Mārcis Lācis absolvējis Latvijas Kultūras akadēmiju 2004. gadā un kopā ar domubiedriem darbojies radošajā apvienībā UMKA.lv. Lācis iepriekš ir iestudējis izrādes Quo vadis? (Dirty Deal Teatro), Novakars: Kopsavilkums (Latvijas Nacionālajā teātrī), Skalbi un Valdi (kopā ar Regnāru Vaivaru Latvijas Nacionālajā teātrī), Runcis zābakos (Liepājas teātrī) u.c.

Izrādē Medījums lomās: Jānis Skanis, Mārtiņš Brūveris, Armands Berģis, Antons Zamišļajevs, Mārcis Lācis. Radošajā komandā darbojas arī dramaturģijas konsultante Justīne Kļava, Andris Kalnozols (dziesmu tekstu autors), scenogrāfi Aivars Žukovskis, Jānis Bijubens, kostīmu mākslinieces Inga Bermaka, Agnese Stabiņa, leļļu māksliniece Marta Batbajarina, mūzikas autors Toms Auniņš un gaismu mākslinieks Lauris Johansons.

Vairāk informācijas www.dirtydeal.lv/teatro

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja