Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Prestižā laikmetīgās dejas skola P.A.R.T.S. rīko studentu uzņemšanu Rīgā

Sestdien, 16. janvārī, P.A.R.T.S. laikmetīgās dejas skola, kas atrodas Briselē, Rīgā rīko jaunu studentu uzņemšanu nākamajam trīs gadu mācību ciklam, informēja Latvijas Jaunā teātra institūta pārstāve Laura Stašāne. Priekšatlases konkurss notiks deju skolas Dzirnas telpās Lāčplēša iela 106, k-1.

P.A.R.T.S. ir starptautiski pazīstama laikmetīgās dejas skola, kas piedāvā augstas kvalitātes profesionālu izglītību un palīdz studentiem kļūt par patstāvīgiem un domājošiem māksliniekiem. P.A.R.T.S. 1995. gadā ir dibinājusi atzītā beļģu horeogrāfe un kompānijas Rosas vadītāja Anna Terēze de Kersmākere, par pasniedzējiem ik gadu pieaicinot spožākos Eiropas un pasaules laikmetīgās dejas māksliniekus un teorētiķus. Studijas P.A.R.T.S. ilgst trīs gadus un notiek angļu valodā. Skolā mācās studenti no visas pasaules un to absolvējuši arī Latvijas dejotāji Krišjānis Sants un Rūta Pakalne.

Lai kļūtu par P.A.R.T.S. studentu, jāiztur atlases konkurss, kas notiks divās kārtas. Priekšatlases norisināsies Rīgā, kā arī vēl 24 pasaules pilsētās. Fināla kārta notiks Briselē no 2016. gada 4. līdz 9. aprīlim, kurā piedalīties tie, kas būs izturējuši priekšatlasi. Mācības sāksies 2016. gada septembrī un turpināsies līdz 2019. gada jūnijam. Nākamā uzņemšana notiks tikai 2019. gadā.

Uz priekšatlases konkursu Rīgā 16. janvārī ir gaidīti talantīgi dejotāji vecumā no 18 līdz 23 gadiem, ar vidusskolas diplomu (iegūts līdz 2016. gada 1. septembrim) un angļu valodas zināšanām. Lai piedalītos P.A.R.T.S. priekšatlases konkursā Rīgā, dalībniekiem iepriekš obligāti jāreģistrējas P.A.R.T.S. mājaslapā.

Atlasē būs jāpiedalās klasikas un laikmetīgās dejas nodarbībās, kā arī japarāda iepriekš sagatavots vienu minūti garš solodarbs. Atlases rezultāti tiks paziņoti tajā pašā dienā. Detalizēta informācija angļu valodā par uzņemšanu un studijām šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja