Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Labestības akcijā Eņģeļi pār Latviju saziedoti 258 038 lati

18.decembrī Latvijas Neatkarīgās televīzijas (LNT), Ziedot.lv, Swedbank un Rimi rīkotās labestības akcijas Eņģeļi pār Latviju noslēgumā tika saziedoti 258 038 lati, kas nodrošina iespēju palīdzēt 64 smagi slimiem bērniem, portālu Diena.lv informē projekta sabiedrisko attiecību asistente Laima Kristapsone.

Ziedošanas maratona noslēguma dienā jau no paša rīta laukumā pie Latvijas Nacionālās operas ziedotāji varēja piedalīties dažādās aktivitātēs, lai palīdzētu savākt bērnu ārstēšanai nepieciešamos līdzekļus. Cilvēki arī ziedoja ļoti daudz un dažādas mantas - apģērbus, apavus, zeķes, rotaļlietas, televizorus, grāmatas un citas vērtīgas lietas trūcīgajām Latvijas ģimenēm. Pasākuma apmeklētājiem bija iespēja iegādāties labdarības nolūkam darinātas lietas - Eņģeļi pār Latviju simbolizējošos eņģelīšus, šūtus un apdrukātus iepirkuma maisiņus, šalles, adītus cimdiņus un zeķes, krelles, piespraudes, apgleznotas krūzītes un glezniņas. Arī šogad noslēguma pasākuma laikā ikvienam bija iespēja ziedot, zvanot uz labdarības tālruni, kā arī aprunāties ar LNT studijā esošajiem Latvijā iemīļotiem un pazīstamiem cilvēkiem. –  Māri Grigali, Kristīni Garklāvu, Kristu Kalniņu, Andri Džeriņu, Regīnu Razumu, Ati Auzānu, Jāni Streiču, Elitu Patmalnieci, Lindu Rutuli, Guntu Baško, Evitu Zālīti, Lauri Reiniku un Vitu Baļčunaiti.Labestības akcijas Eņģeļi pār Latviju organizētāji jau otro gadu pēc kārtas aicināja ikvienu, arī skolas un pašvaldības, veidot savā pilsētā īpašās eņģeļu egles. Atsaucība bijusi liela - rotāt egles ar eņģeļiem atsaucās teju visa Latvija. Tika izveidotas arī eņģeļu darbnīcas, kurās gan bērni, gan pieaugušie zīmēja, līmēja un izgrieza eņģelīšus, ar kuriem pēc tam rotāja eņģeļu egles zarus. Noslēguma koncertā uzstājās Latvijā iemīļoti mūziķi – Intars Busulis, Kaža un Aisha, grupa Putnu balle, Puncuļu ģimene, grupas Lady’s Sweet un PeR, Dzelzs vilks, bērnu studija Kukaiņi, operdziedātājs Jānis Apeinis un Roberta, Kristiāns Jasinskis no Līvāniem, Rīgas Doma zēnu koris un dziedātāja Annija Putniņa ar jauniešu kori Maska diriģenta Jāņa Ozola vadībā. Ziedot labdarības projektam Eņģeļi pār Latviju vēl ir iespējams līdz 2012.gada 6.janvārim Swedbank internetbankā un filiālēs, veikalos Rimi un Supernetto visā Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notiks orķestra Rīga bezmaksas koncerti bērniem

No 12. maija līdz 2. jūnijam Rīgā svinēs Ģimenes mēnesi un šīs kultūras programmas ietvaros divas reizes izskanēs orķestra Rīga koncerts Supervaroņi – piektdien, 17. maijā, plkst. 17.00 Kultūras pi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja