Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Latvijas Kultūras koledža piedāvā divas jaunas studiju specializācijas

Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledža 2013./2014. studiju gadā piedāvā jaunas studiju specializācijas - _Sarīkojumu veidošana un vadīšana un Izrāžu un sarīkojumu producēšana_, aģentūru LETA informēja koledžas mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Līva Vīgante.

Sarīkojumu veidošana un vadīšana un Izrāžu un sarīkojumu producēšana ir programmas Mākslas institūciju pārvaldība jaunākās specializācijas. Tās mērķi ir sagatavot konkurētspējīgus speciālistus, kuriem ir teorētisko zināšanu kopums un praktiskas kompetences izveidot sarīkojuma literāri dramaturģisko pamatu - scenāriju, organizēt sarīkojuma izveides procesu un realizēt to, kā arī organizēt izrāžu un sarīkojumu izveides procesu.

Latvijas Kultūras koledža šogad piedāvā studēt trīs studiju programmās: Mākslas institūciju pārvaldība, Laikmetīgā deja, Bibliotēkzinātne un informācija, kuras apvieno 14 dažādas specializācijas - mūzikas menedžments, teātra māksla, reklāma un sabiedriskās attiecības, radošā fotogrāfija, dizaina menedžments, mūsdienu un laikmetīgā deja un daudzas citas.

Latvijas Kultūras koledža studiju procesā piedāvā praksi, kuras laikā ir iespēja izveidot nozīmīgu pasākumu, izmantojot studiju procesā iegūtās zināšanas, un saprast, vai studiju specializācija izvēlēta pareizi.

Pieteikšanās pilna laika studijām 2013./2014. studiju gadam notiks no 22. jūlija līdz 2. augustam, nepilna laika studijām - no 22. jūlija līdz 13. septembrim Latvijas Kultūras koledžā (Bruņinieku iela 57, Rīga) katru darba dienu no plkst.10 līdz 17.

Ar studiju programmu saturu, prasībām uzņemšanai un iestājpārbaudījumu grafikiem iespējams iepazīties Latvijas Kultūras koledžas mājaslapā www.kulturaskoledza.lv.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja