Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Otrajā festivāla Re Re Rīga! iesildīšanās pasākumā - Soul Tap un video intervijas ar māksliniekiem

Trešdien, 17. jūlijā, no plkst. 17.30 līdz 18.30 Rīga 2014 radoši informatīvajā telpā Esplanāde 2014 notiks otrais festivāla Re Re Rīga! iesildīšanās pasākums, kura laikā apmeklētāji varēs vairāk uzzināt par festivāla norisi augustā, noskatīties vairākus video un baudīt deju grupas Soul tap priekšnesumu, informēja _Re Re Rīga! _pārstāve Zita Laķe Lazdāne.

"Otrajā Re Re Rīga! iesildīšanās pasākumā apmeklētāji varēs noskatīties arī Skype video intervijas ar festivāla māksliniekiem. Lai gan šī vasara Re Re Rīga! uzaicinātajiem mūziķiem un māksliniekiem ir īpaši aizņemta, jo notiek tūres pa visu pasauli, vairāki festivāla dalībnieki atrada laiku, lai parunātos un pastāstītu, ko viņi sarūpējuši festivāla viesiem," pastāstīja Re Re Rīga! producente Odrija Fišere.

Paralēli notiekošajam uz skatuves, ikviens iesildīšanās pasākuma apmeklētājs varēs nofotografēties pie festivāla veidotās foto sienas, ar savām bildēm dalīties sociālajos tīklos. Tiks dalīti arī Re Re Rīga! festivāla bukleti, kuros ikviens varēs saņemt plašāku informāciju par festivāla māksliniekiem.

Jau ziņots, ka Rīga - Eiropas kultūras galvaspilsēta 2014 programmas ietvaros Re Re Rīga! pulcēs aptuveni 100 dalībniekus no 12 pasaules valstīm. Trīs dienu garumā Rīgu piepildīs pārsteidzošas jaunā cirka izrādes, pasaules mūzika, deja un ielu teātris.

Tāpat festivāls būs īsta bauda pasaules mūzikas gardēžiem - folkmūzika savienojumā ar Indijas un arābu vokālo tradīciju, perkusijas, ērģeles, akordeons, pūšamie instrumenti, marokāņu mūzikas ritmi, psihodēliskais roks savienojumā ar saksofona spēli, flauta, ebreju arfa - šie ir tikai daži no instrumentiem, kurus varēs dzirdēt festivālā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja