Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +27 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 30. maijs
Lolita, Vitolds, Letīcija

Stefanija Meijere sarakstījusi vēl vienu Krēslas sērijas grāmatu

Bestselleru sērijas _Krēsla _autore Stefanija Meijere tomēr uzrakstījusi _Krēslas _turpinājuma darbu. 5.jūnijā ASV klajā tiks laista jauna rakstnieces novele Brī Tenneras īsā otrā dzīve (The Short Second Life of Bree Tanner), kas vēlreiz atskatīšoties uz trešā _Krēslas _romāna _Aptumsums _notikumiem. Īsu laiku jaunā grāmata S.Meijeres faniem būs pieejama arī bez maksas internetā.

Plānus izdot piekto sērijas grāmatu S.Meijere bija publiskojusi jau tūlīt pēc fenomenāli populāro darbu iznākšanas. Pēc ieceres piektajai grāmatai vajadzēja stāstīt Krēslas notikumus nevis no galvenās varones Bellas, kā tas ir sērijas darbos, bet gan viņas mīļotā vampīra Edvarda skatu punkta. Neskaidros apstākļos iesāktā darba manuskripts nonāca internetā, un S.Meijere paziņoja, ka darbu pie sērijas turpinājuma pārtrauks. Jaunais darbs savukārt atstāstīs sērijas trešās daļas notikumus no Brī Tenneras, jaunizceptas vampīrienes, kas iesaistās cīņā pret Aptumsuma galvenajiem varoņiem, skatu punkta. Brī Tenneras īsā otrā dzīve esot tapusi kā daļa iecerētajam “oficiālajam Krēslas gidam”, bet padevusies pārlieku gara. “Pati esmu pārsteigta. Nebiju plānojusi izdot šo darbu atsevišķā grāmatā,” S.Meijere raksta savā mājas lapā. Darba uzmetumi tapuši jau Aptumsuma rakstīšanas laikā.

Papildus grāmatas drukātajai versijai, kuras ienākumi daļēji tikšot ziedoti labdarībai, no 7.jūnija pusdienlaikam līdz 5.jūlijam darbs bez maksas būs lasāms www.breetanner.com . “Jūs jau tā esat nopirkuši ļoti daudz manu grāmatu. Šis stāsts ir dāvana,” paziņojumā faniem izteikusies rakstniece.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja