Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Latvijā dzimušo bērnu skaits - mazākais pēdējo 13 gadu laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sancis
s
un vispār nav ko satraukties - mūsējie bērnus saražojuši ārzemēs, dzīvo uz citu valstu pabalstiem. Kad latvijā viss atkal zels un plauks, ar visu savu varzu nesīsies atpakaļ. Latvietis ir kā nezāle - nekad neiznīkst, tas ir izdzīvotājs! Kādi tik kungi nav Latvijā valdījuši un cik gadu simtus, bet šis kā dzīvojis, tā dzīvo...vienīgi glumāks palicis!!
sancis
s
Nu gan kaut ko meļš. Mēs smējāmies vasarā par to,ka skaties,kur vien gribi - vienas vienīgas grūtnieces visapkārt. Spriedām,ka jātaisa bizness - jāver vaļā pēc 18 gadiem jauna autoskola, jo tagadējās nespēs apmierināt daudzo braukt gribētāju vajadzības.
Tajaa pusee
T
Lieliska doma. Lai valsts atpeerk (!!!) visus alkohola, narkotiku u.c. neveseliiga dziivasveida radiitos , ietekmeetos, sakropljotos un pashu vecaaku negribeetos beernus. Tas buus varens atspaids valsts naakotnei. Ja sieviete peecnaaceeju negrib un negaida, nav iemesla domaat ka vinja par beerninju gruutnieciibas laikaa ruupeesies. Pilniigs sviests... I.Gr. kungs, vajag palasiit statistiku par to kaa ASV samazinaajaas noziedziiba aptuveni 20-25 gadus peec abortu legalizeeshanas. Shie peetiijumi paraada likumsakariibas starp neveelamu gruutnieciibu izbeigshanu un kriminogeenaas situaacijas uzlaboshanos. Ja beerns nav gribeets, ja netiek audzinaats miiloshaa gjimenee, tad gandriiz vienmeer vinjam pieaugot buus psihologjiska rakstura gruutiibas. Nekaads beernu nams vai valsts apruupe nevar aizstaat gjimeni un vecaaku miilestiibu.
I.Gr.
I
Beerna izaukleeshana pirmajos gados ir saitiita ar lieli, lielu darbu. Bet tas ir arii pienaakums. Un labi buutu, ja cilveeki apzinaatos, ka nav nekaada jeega "baudiit dziivi". Jaapilda zinaami pienaakumi, citaadi vecuma dienaas daudz kas buus jaanozheelo. Veel gribu piematinaat, ka buutu jaanoveersh aborti. Vai valsts nevar shiim uz abortu gatavaam sievieteem nabaga beerninjus atpirkt un audzeet beernu namos. Tas buutu labaak nekaa naave!
X
X
No tā secinam, ka šobrīd esošais Saeimas sastāvs nerada vēlēšanos nodarboties ar seksu! Lūk nācijas neauglības galvenais cēlonis!
Kāpēc ir jāmelo?
K
Kāpēc ir jāmelo?
a
a
Vislielākais dzimstības kritums bija no 2008. uz 2009. gadu. Atgādināšu, ka gandrīz visi 2009. gadā dzimušie bērni (izņemot priekšlaicīgi dzimušos) bija ieņemti pirms Dombrovskis bija kļuvis par ministru prezidentu. Tātad visvairāk cilvēku pieņēma lēmumu neradīt bērnus, kad valdību vadīja Šlesera partija.
Iru berns
I
Ir varena taa dzimstiba,Irijaa patreiz notiek mazulu dzimstibas neredzets rekords! Gan pashiem Iriem ,gan jaunajaam gimeneem no austrumeiropas.Palasi par valsts atbalstu gimenem krizes laikaa
sos
s
libiesi nemaksas latvijiem pensijas,gudri butu jau tagat padomat par to ,Iesaku 100 gudrajiem.- vai vini plano ka ulmanis savaa laikaa kaa draudeeja briesmas ka zurka no slikstosa kuga pirmais bija prom,kautka rodas iespaids ka LATVIESI NAAKOTNEE NEBUUS BET LIIBIESI,NEMANAAMI SAKRUSTOSIES.KAM TIE LETINNI VAJADZIIGI?PASSI SEVI NOEEDIIS,AR SAVU SKOPUMU,VARBUUT NAAKS JAUNA RASE KAS BUUS DEVIIGAAKI PRET BEERNIEM.
zeltene
z
kāpēc 100 ls mēnēsī, lai maksā 1000 mēnesi, iedomājies, cik daudz bēn piedzims? tikai neliela problēma, kur lai dabon naudu?
Udo>Dārga izprieca
U
Vairāk ministriju-vairāk bērnu? Ja tā būtu! Briselē ir tikai 10 ministrijas,toties par demogrāfiju sūdzību nav! Arī Šveicē,ar tās 7 ministrijām! Jāmaina ir pati nodokļu sistēma un Latvijā,tāpat kā Briselē(Beļģija) jāievieš ir ienākuma nodoklis pēc maksātspējas nevis jānovirza citiem mērķiem no sociālā budžeta gandrīz miljards latu,pēc tam vēl jāsamazina pensijas un bērnu pabalsti! Un tikai tad jādibina Demogrāfijas padome!Jānosaka samazināta 6% PVN likme pārtikas pamatproduktiem kā Briselē un jāatjauno obligātā veselības apdrošināšana,kas jau sen pastāv Gan Lietuvā,gan Igaunijā!
Veesais
V
Lūk arī valdības tuvredzīgās politikas rezultāts.
X
X
Un kurš par to atbildēs??? Un kāpēc prese neuzbrūk valdībai par šiem jautājumiem? Ik pa laikam tikai parādās kāda žēlīga reportāža un viss. Tie vien jautā kā par stulbu budžeta konsolidāciju un sarunām ar aizdevējiem! Šī patiesībā ir reāla problēma!!!
verotajs
v
Ir japienem likums, ka par katru bernu, lidz 18. gadiem no valsts budzeta maksa Ls,100/menesi (pie sodienas ekanomiskas situacijas, ar laiku to var palielinat) un tada jau ari berni dzims. Freiberga un Ulmanis atnem naudu Latvijas pensionariem un Latvijas berniem, jo vini sanem nepelniti lielas pensijas Ls,1500/menesi katris un privlegijas, automasinas, miesasargus, soferus, sekretares, sulainus, kalpus, kas tiek algots un apmaksats no valsts budzeta. Ulmansi un Freiberga ir jaizmet no valsts dzivokliem, viniem ir janonem visas privlegijas, kuras vini sanem uz valst rekina un viniem ir janosaka pensija Ls, 300/mensi katram un tad jau ar to vien ietaup[ijuma vares uzturet 17 bernus katu menesi, kuri bus pilnvertigi paedusi un vares normali attistities. ir jasak taupit ar valsts parvaldes nesamerigi lielajam algam, kuras ir jasamazina, sakot ar prezidentu un beidzot ar ieredni) par 50-70%, ir jalikvide visas privlegijas izbijusajiem prezidentiem, deputatiem, ministriem, ieredniem, ir jacel likums par izdienas pensijam diplomatiem,....kur taupit ir un var ieteupit simtiem milijonu nepareizi un nelietderigi notriektas naudas un tad pietiks i bernu uzturesanai , i pensionaru nodrosinasanai ar pelnitam pensijam.
Talmaks
T
Godmana un LC un Skeles un TP realizetais genocids, holokausts pret latviesu tautu, kuru atbalstija aprobezotais G.Ulmanis un nekauniga W.Freiberga ir nesussi loto,loti labus "auglus", tauta izmirst bez slimibu un kara iedarbibas. Tai pat laika sie noziedzinieki, Godmanis sez Eiropas parlamenta, Skele sez Latvijass Saeima, Ulmanis un Freiberga ir nodrosinati particiba un parpilniba ta it ka vini visu muzu butu smagi, gruti stradajusi izveidojot un vadot kadu lielu privatu fabriku, bet tas viss viniem, diemzel, tiek nodrosinats uz apzagto, nabadziba nodzito Latvijas iedzivotaju rekina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas