Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Tauta balso, partijas meklē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tiešām lembja klēpja sunītis
t
un antonova pakalpiņš, Latvijas izzadzēju piesedzējs atrodas augstāk par Levitu un Vīķi-mana balls ir totāls oligahu projekts
duksis
d
gan jau atkal piemeklees kaadu pensioneetu kocinju-viitolinju,ozolinju a varbuut liepinju
Neaizmirstiet,
N
Ka tikai garigi slimi cilveki runa par splaudisanos citam seja vai kur cittur.
Barons
B
Šis pasākums ir absolūti tukšs numurs. To nevar nosaukt pat par aptauju, jo nepieciešams identificēties. Tas savukārt nozīmē, ka šajā pasākumā piedalās ļoti ierobežota sabiedrības daļa. Tāpat arī tas simts, kuram ir jāizdara izvēle, pat netaisās ievērot šo balsojumu. Ievēlēs kādu Zoo iemītnieku un viss būs darīts. Var tikai cerēt, ka tas būs kāds Latvijas pārstāvis. Zaķi gan nevajadzētu. Tas savu mundieri ir aptraipījis. Arī Rižā lai paliek savā būrī.
biedrs bļembegs
b
Skaidrs, ka visi kandidāti būs "sviests", bet izvirzīt par prezidentu bijušo tiesnesi, kurš aci nemirkšķinādams atdeva daļu Latvijas Krievijai, var tikai tādi, kuri no sirds mīl Latviju. Labi, ka manabalss.lv var redzēt to mēs.iņu vārdus, kuri atbalsta oligarhijas izbīdītos kandidātus. Paliks nākamām paaudzēm labā atmiņā! Cerams, ka šadiem balsotājiem viņu pašu bērni reiz piespļaus acīs un pateiks "nodevējs". Vai kāds no Rīgas cirka klauniem arī negrib kandidēt?
Visi tautas izvēlētie
V
Ir lieliski. Lembergs vai Ušakovs ir mūsu valsts ienaidnieki, citi ir stulbeņi, kas korumpēti liela daļa, ne pēc kā neizskatās, nav izglītoti u.t.t.
Juhans
J
Nedaudz provokatīvi jau būtu, ja mums būrtu prezidents gejs, taču labākas kandidatūras par Rinkēviču nav, jo VVF jau nav pie veselības.
Vārds
V
Tikai nedaudz. Ja kazas mīlētu, tad gan mazliet provokatīvs būtu.
  • 2
  • 3
Žīgure, Kalniete.....
Ž
bail?
nezin kāpēc aktīvisti ne kaimiņu
n
atšķirības taču nav, vēl var to kriminālmeklēšanā esošo, populārs taču
Grieta Timrota
G
ZZS un SC judu bandam prezidenta kandidats bus tas kuru nosauks Lembergs, kremla cekistu vasalis. Birgamanis ir degradats, sabiedribas padibene, bijusais komunists un patiesiba ar esosais, kurs kalpo bijusajiem okupantiem krieviem, tapec ja ar Lembi vinam labi saskan.
Skaisle
S
Izpētīju portālus manabalss un mansprezidents. Nekur nav norādīts - kur tiek ņemti līdzekļi,par kādiem šie portāli tiek uzturēti. Ja tie ir ziedojumi - tad, kuri ir ziedotāji - Ekonomikas ministrijas būvnieki? Lebergs, Šķēle , Šlesers? Sudraba? Kas ? Kuri ir tie cilvēki, kuri lasa epastus, kuri skaita balsis? Kamēr šie jautājumi nav publiskoti - ķeriet karpas citā dīķī , uz mani neceriet!!!
Kārklu vācietis
K
Un redzi,Cimdars būs uz mūžu,jo tur muti.Nav kā Dreimane,kura kaut kādu iemeslu dēļ sāka izrunāties ne pa prātam Vienotības spicei.
  • 4
  • 2
!
!
Balsis tikai Cimdars pats skaita, kā vajag.
  • 3
  • 2
Skaisle
S
Balsošana caur internetbanku ir kārtējo reizi spēle vienos vārtos. Man savi dati jāzurāda, bet kam tie jāuzrāda - es nezinu - stāv , vai guļ, vai sēž kādi džeki un dzēkenes tumsā. Kāpēc nenāk gaismā un nesaka labdien? Ja runā tautas vārdā - tad nevar slēpties tautai aiz muguras . Kārtējais kretīnisms un cilvēku muļķošana !
  • 9
  • 1
jelgavnieks
j
Tur nekādi e-pasti nav jālasa! Caur banku nobalso un viss! Lai taču cilvēki papriecājas! Skat, kā suņu būdas pavalstnieki uzdarbojas un paši priecīgi! Tev žēl?
  • 8
  • 0
bondars
b
pats sevi izvirzīja un tagad kaimiņa atbalstītājiem likts balsot pa 100 x no katra datora beidziet sludināt , ka šis ir kāds objektīvs balsojums! pilnīgas muļķības
Ligita
L
Es par Bondaru, erudīts, zinošs cilvēks.
to !
t
Tas tāpēc, ka nav ko teikt! Bondars ir tukšs cilvēciņš!
  • 13
  • 1
!
!
Erudīts tā kā jau būtu zinošs. Kāpēc tāda tukša lietvārdība?
  • 6
  • 3
Vidiš
V
tas jau ir apsmiekls ,nu ja visi kas maak rakstiit aviizees , tuuliit nebuus ruumes , Jums speciaali meediju iipašnieki pasuutas šito šļuru? nu jau taa nejeedziiba paliek par traku , nu balsojiet šovaa par dejo ar zvaigzni , tajaa vismaz nopelniis kanaala iipašnieks , te zemee nomests laiks no visaam puseem , ja veel tas buutu tautas veeleets , bet te ka vienmeer melnie kardinaali ar lembes sveetiibu viusu izdariis , varbuut tas beigaas buss trumpis to rokaas kuri biida tautas veeleetaa prezidenta instituuta realizaaciju? , kam tas diokti deg , labi zinaams,komunistiem liidz miršanai vajadziigs saveejais .
Visas
V
ZZS un Brigmaņa un Lemberga izdarības ir nepieņemamas. A.Bērziņš ZZS ieveda koalīcijā, bet viņi jau darbojas lielākotiesu opozīcijā. Paši nezin, vai atbalsta Latvijas sabiedrotos, jo Lembergs Krievijas TV pauž pret NATO viedokli. Un Lembergs, pat, nesaka, ka tas ir viņa personiskais viedoklis, nē, viņš runā to visu it kā mūsu vārdā. Kas Lembergu pilnvarojis? Žurnālisti pajautājiet to Lembergam.
:):):):)>Andris
:
50 gadus izturējāt krievu armijas kirzas zābakus? Par tās uzvedību labāk neatgādināt!!! NATO karavīriem vēl ir kur "augt un augt" :):):):):
  • 1
  • 0
Andris
A
Lembergs pauž vairākuma viedokli,tauta ir pret Nato svešu valstu karavīru klātbūtni Latvijā,kuri piedevām vēl neprot uzvesties.
  • 1
  • 6
Kārklu vācietis
K
Kas tad ir tās "Visas",kas Tevi pilnvaroja?
  • 2
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas