Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bremze: Pareizāk būtu šādus pasākumus centrā neorganizēt

Mūsu sabiedrība vēl nav gatava akceptēt tāda veida publisku izrādīšanos. Līdz ar to es domāju, ka pareizāk būtu šāda veida pasākumus pilsētas centrā neorganizēt, portālam Diena.lv sacīja asociācijas Ģimene valdes priekšsēdētāja Ilona Bremze.

“Es personīgi saprotu, ka tādi cilvēki ir. Jautājums ir tikai tas, vai mēs gribam izglītot sabiedrību tā, lai mūsu sabiedrībā būtu vairāk tādu cilvēku,” sacīja I. Bremze. Viņasprāt, sabiedrības attīstības un labklājības labad nepieciešams popularizēt dabīgu ģimenes modeli ar māti un tēvi, kas audzina bērnus - tikai šāda veida modelis un šāda veida stipras ģimenes ir sabiedrības pamats.

“Laulības institūcija ir ļoti svarīga. Mums ar visiem spēkiem jācenšas šo institūciju saglabāt, popularizēt, kā arī popularizēt dabīgu, normālu ģimeni, jo tajā ir ieinteresēta visa sabiedrība,” uzskata I. Bremze.

Tāpat viņa piebilst, ka ar šādu gājienu palīdzību nav nepieciešams izglītot sabiedrību par netradicionālām seksuālām orientācijām, jo šis jautājums nav sabiedrībai lietderīgs un neveicina tās attīstību. “Tas būtu tas pats jautājums, vai teiksim būtu jāpopularizē sabiedrībā dzeršana tāpēc, ka kādi cilvēki to dara. Tas būtu pilnīgā neloģisks uzskats,” uzsvēra I. Bremze.

Top komentāri

Meg
M
Tie kas tik dedzīgi aizstāv šo gājienu un cilvēktiesības.. vai tiešām jums šis gājiens šķiet tik nenozīmīgs , ka būtu ar mieru iet un saviem bērniem ļaut skatīties šo izvirtības triumfu? Saprotams, ka lielākoties pieaugušu nobriedušu cilvēku maz ietekmē šādi skati, viņam ir sava orientācija, vērtības un uzskati. Taču neaizmirsīsim,ka slikta reklāma arī ir reklāma. Un tieši tas ir mērķis. Jo nevienstaču nenoliedz ka šādi cilvēki ir. Un neviens pat īsti nemet akmeni viņu dārzā neļaujot viņiem tādiem būt, vienkārši tiek lūgts nepopularizēt izvirtību kā normu! Lielākā daļa cilvēku, kas iestājas pret šādiem gājieniem ir nevis neizglītoti analfabēti, bet tieši pretēji - viņi vienkārši ir vairāk informēti par to, kas aiz tā visa stāv. Kādas naudas un kāda vara. Nav viss tik nevainīgi kā tas izskatās. Mediji lielākoties visu pasniedz tā, lai varētu manipulēt ar masām, visu ietērpjot skaistos vārdos. Ir vēl cilvēki, kuri nav gatavi visu pamest Eiropai, lai tā vienā mirklī ievazā savus likumus un noteikumus, bet iet un pauž savu viedokli! Un ,manuprāt, par to vien viņi būtu jāciena.
Bahs
B
Nacistiskie uzskati un cilvēku dalīšana labajos/sliktajos Latvijā vēl dzīvi. Skumji.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē