Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Grigule: Andris Bērziņš ir tikai cilvēks

Valsts prezidents Andris Bērziņš, kā mēs visi, ir tikai cilvēks un mums katram ir veiksmes brīži un ne tik veiksmīgi brīži. Neviens no mums nav perfekts – ne es, ne citi, ne prezidents Bērziņš, portālam Diena.lv sacīja Saeimas deputāte Iveta Grigule (ZZS).

Deputāte uzskata, ka A.Bērziņš paveicis ļoti daudz labu lietu, taču ir gadījušās arī ne pārāk veiksmīgas lietas. Tiesa gan tās visas līdz šim bijušas līdzsvarā. “Viena no labajām lietām un ierosmēm, ko prezidents Bērziņš ir uzsācis un joprojām turpina, manuprāt, ir tas, ka viņš cenšas rast izlīgumu sabiedrībā par šīm vēsturiskajām lietām, norādot, ka šie vēstures fakti un jautājumi nav izmantojami politisku mēŗku sasniegšanai un tas nav ierocis politiķu lietās un jautājumos,” uzskata I.Grigule.

Deputāte atzīst, ka pēdējie A.Bērziņa izteikumi par cilvēku materiālo stāvokli Latvijā bijuši neveiksmīgi. “Es nekad neņemtos apgalvot, ka mūsu valstī nav nabadzība. Ir mums nabadzība un stāvoklis ir kritisks,” uzsver deputāte.

Taču viņa norāda, ka prezidents ar saviem neveiksmīgajiem izteikumiem noteikti nav pārkāpis kādu kritisko robežu, jo tos līdzsvarojušas labās lietas. “Ir viegli kritizēt cilvēkus. Sevišķi viegli ir kritizēt, stāvot malā, un pašam neieguldot savus spēkus, darbu, enerģiju un idejas lietu risināšanā.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē