Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Kučinskis: Ministrijām vēl jāmeklē finanšu līdzekļi iekšējos resursos

Ministrijām nedēļas laikā ir jāmēģina vēl pārskatīt iekšējos resursus, otrdien pēc valdības sēdes sacīja Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS).

Premjers uzsvēra, ka šodien valdība sāka skatīt ar nākamā gada budžetu saistītos jautājumus, kā arī apstiprināja budžeta prioritātes - veselības nozare un aizsardzība.

Tāpat tika apspriesta nākamā gada fiskālā telpa, kas ir virs 60 miljoniem eiro. Ministri arī tika iepazīstināti ar ministriju un neatkarīgo institūciju nākamā gada prioritārajiem pasākumiem. Šī informācija tika pieņemta zināšanai.

"Ņemot vērā, ka rocība nebūs tik liela kā iepriekšējos gados, tika atlikts jautājums par iekšējiem resursiem. Vienojāmies, ka Finanšu ministrija par šīm lietām ar pārējām nozaru ministrijām runās atsevišķi. Daudzus darbus varēsim izdarīt, pārskatot iekšējos resursus," piebilda premjers.

Kučinskis norādīja, ka nākamgad fiskālā telpa nebūs liela, tāpēc ministri šodien vienojās, ka ministrijām jāiesniedz finansējuma pieprasījumi par trim prioritārajiem pasākumiem. "Visi ministri saprot, ka diskusijas var tupināties tikai par svarīgākajām lietām," sacīja Ministru prezidents.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēlēšanu balagāns

Varbūt iepriekšējās reizēs nebiju pamanījis, bet šķiet, ka šogad Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanas politiķu un viņu partiju acīs ieguvušas krietni būtiskāku nozīmi.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē