Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Palkavnieks: Piecus gadus Draugiem.lv prognozēja nāvi, bet kā redzams, tas nav noticis

Wall Street Journal savā pētījumā atzinis, ka Draugiem.lv ir varenāks par Facebook.com. "Viņi novērtēja, ka Latvija ir vienīgā valsts Eiropā, kur vietējais sociālais medijs iekabina globālajam", portālam Diena.lv norādīja Draugiem.lv runasvīrs Jānis Palkavnieks.

Protams, Wall Street Journal to vērtē kontekstā ar sociālā tīkla lapu skatījuma statistiku, kur mums ir vairāk nekā miljards jeb 59,8% no visiem iedzīvotājiem. Facebook Eiropā izpletās ļoti strauji un piecu gadu garumā dažādi eksperti prognozēja Draugiem.lv nāvi,bet kā redzams, tas nav noticis, norāda Palkavnieks.

Otra lieta ir, ka Draugiem.lv, ņemot vērā sociālā medija jaudu, izveidoja Draugiem.lv grupu, kurā apvienoti daudzi uzņēmumi, to skaitā arī tādi, kas rada reālas tehnoloģijas un iekārtas. Tādā ziņā Wall Street Journal ir pilnīga taisnība, ka Draugiem.lv izgriež pogas Feisbukam.

Kā vēl vienu niansi Palkavnieks minēja to, ka Facebook reģistrējušies 327 000 lietotāju no Latvijas, bet Draugos 1,2 miljoni. “Tajā pat laikā pie mums ienāk pusmiljons, kas ir ļoti daudz, bet par Facebook šādu datu nav. Tas, ka tur reģistrējušies vairāki simti tūkstoši lietotāju no Latvijas nebūt nenozīmē, ka visi šo sociālo tīklu reāli arī lieto ikdienā,” sarunas nobeigumā uzsvēra Jānis Palkavnieks, piebilstot, ka mums ir jālepojas, ka Latvija ir kļuvusi par divu spēcīgu sociālo tīklu mājvietu (arī Krievijā ļoti populārā Odnoklassniki.ru galvenā mītne atrodas Rīgā).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē