Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Piebalgs: Par budžetu piekāpšanās iespējama vien smagu diskusiju rezultātā

Sarunās par nākamā gada valsts budžetu piekāpšanās iespējama tikai smagu diskusiju rezultātā, šodien pēc tikšanās ar Ministru prezidentu Māri Kučinski (ZZS) pavēstīja Vienotības vadītājs Andris Piebalgs.

Lai gan lielā daļā jautājumu viedokļi esot tuvi, tomēr tālākās diskusijas būšot smagas. "Katrs samazinājums no tā, ko mēs gribētu, būs ārkārtīgi sāpīgs, un kaut kāda piekāpšanās ir iespējama tikai ļoti smagās diskusijās," bilda Piebalgs.

Kučinskis stāstīja, ka uzklausījis Vienotības viedokli par prioritārajiem virzieniem, kur partija redz nepieciešamību pēc finansējuma palielināšanas. Viņam ir prieks, ka saistībā ar jaunajām politikas iniciatīvām runa ir par konkrētiem cipariem.

Komunikācija ar Vienotību budžeta jautājumos esot laba, un ir panākta vienošanās par prioritāšu atbalstu, izņemot jautājumā par minimālās algas apmēru nākamajā gadā. "Sarunas stiprināja pārliecību, ka tiksim galā ar budžetu," atzina Kučinskis.

Jau ziņots, ka Kučinskis šodien ar politiskajām partijām ir sācis sarunas par nākamā gada budžetu. Pirmā tikšanās bija ar Vienotību, un šodien vēl notiks tikšanās ar nacionālo apvienību Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK un Zaļo un zemnieku savienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Parodija par pārbaudi

Ceturtdien Ģenerālprokuratūra izplatīja ļoti savādu paziņojumu, kam it kā bija jānomierina prāti un jāatjauno uzticība politiskajai elitei, bet gluži otrādi – tā ne tikai nenomierināja un ...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē