Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Polis: Bija diezgan liela vilšanās sajūta

Apmeklējot diezgan lielu daļu objektu festivālā Staro Rīga, bija tāda diezgan liela vilšanās sajūta. Tā sajūta bija tāda, ka bija ārkārtīgi daudz objektu, bet tikai retais no viņiem bija tiešām pārdomāts un atstāja būtisku iespaidu, portālam_ Diena.lv _norādīja blogeris Jānis Polis.

Viņš norādīja, ka viņam būtu gribējies redzēt mazāk objektu, bet iespaidīgākus, piebilstot, ka tas noteikti ir gaumes jautājums.

"Man likās, ka šogad ir diezgan daudz objekti apstiprināti, viņos ļoti neiedziļinoties. Man gribētos redzēt vairāk izdomas, vairāk tehnoloģiju izmantošanu objektos, kas, visticamāk, nozīmē to, ka ir jāpārdomā viņu finansēšanas sistēma. Izskatījās, ka tur bija ļoti daudz objektu, kuriem iedots mazliet naudiņas, un par to naudiņu kāds arī kaut ko ir uztaisījis. Bet varbūt ir vērts padomāt, ka ir mazāk objektu, bet viņiem tiek lielāks finansējums un attiecīgi viņi ir iespaidīgāki," uzskata J.Polis.

Viņš norādīja, ka pamanāmākie bija tirgotie suvenīri. "Acīs iekrita suvenīri, kas bija tas spožākais un uz katra stūra tika tirgoti. Varēja arī novērot, ka visvairāk cilvēku arī pulcējās ap tiem suvenīru stendiem, kas man šķita dīvaini. Nevis tie objekti, bet tirgotavas. Protams, bērniem tas ir interesanti," sacīja J.Polis.

J.Polis sacīja, ka festivāla laikā saistošas likušās Doma baznīcas vitrīnas, Operas objekts un Gaismas pils.

Top komentāri

hmm
h
Piekrītu Polim par 100%. Šogad Staro Rīga ir izgāzies!!!
Baiba
B
Nu ko tad jūs vēl gribējāt?! Cilvēks pats nesaprot, ko viņš grib, jo neprot vairs priecāties! Staigā īgņas un gaida brīnumus! Brīnumu ierauga tas, kurš ir spējīgs to ieraudzīt!
ixi
i
Pasākuma ideja ir ļoti jauka, tikai māksliniekiem vajadzētu radīt gaismas instalācijas, kas būtu saprotamas visiem, nevis radīt tās tāpēc, lai apliecinātu savas ambīcijas. Arī dzīvē vienkāršība, sirsnība cilvēkus "paņem".
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Drošība, vide, tehnoloģijas

Latvijā 9. maijā tiek svinēta Eiropas diena. 1950. gadā šajā datumā Francijas toreizējais ārlietu ministrs Robērs Šūmanis nāca klajā ar deklarāciju par nāciju sadarbību, ko mūsdienās simboli...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē