Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Rimšēvičs: ES līderi ar Grieķiju auklējušies kā ar nevienu

Pāstāv iespēja, ka drīzumā eirozonā varētu būt par vienu locekli mazāk, LTV rīta intervijā komentējot situāciju Grieķijā sacīja Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimševičs, skaidrojot notiekošo, viņš nespēja atminēties, ka ar kādu citu valsti "ES līderi būtu auklējušies" tā kā šobrīd "auklējas ar Grieķiju".  

Savukārt šī brīža ES līderu paziņojums, ka tiek gaidīts Grieķu piedāvājums "nav īsti nopietns". Grieķi, pēc Rimševiča domām, sevi faktiski ir izbalsojuši no ES.

Pastāv iespēja, ka Grieķija varētu ieviest savu valūtu, Rimšēvičs gan negribēja komentēt, kad tas notiks, taču viņš norādija, ka vajadzības valstij ir lielas. Pastāv arī iespēja, ka kāda valsts vai valstu grupa uzņemties inicitīvu un savāktu šo naudu, lai Grieķija paliktu eirozonā.

"Mēs jau visi esam cilvēki," sacīja Rimševičs, skaidrojot, ka ES līderi izmanto katru iespēju, lai ļautu grieķiem apdomāties un saprastu situācijas nopietnību. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Absurda karaļi

Daudzām problēmām apkrautās valsts kapitālsabiedrības Pasažieru vilciens (PV) vadība pirmšķietami nolēmusi vēl pamatīgāk nostiprināt savu apsmiešanas objekta statusu.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē