Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Rinkēvičs: Ņemcova slepkavība ir apliecinājums vājprātam, kas valda Krievijā

"Opozicionāra Borisa Ņemcova slepkavība ir apliecinājums tam vājprātam, kas valda Krievijā," savā Twitter kontā pēc satraucošajiem notikumiem pavēstījis Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (Vienotība).Ārlietu ministrs arī izteicis līdzjūtību nogalinātā politiķa ģimenei un paudis "vāru cerību uz objektīvu izmeklēšanu".

Raidorganizācija BBC gan citē Krievijas prezidenta Vladimira Putina preses sekretāru Dmitriju Peskovu, ka "Putins uzņēmies personīgi pārraudzīt izmeklēšanas gaitu", kaut nesenā intervijā Ņemcovs bažījies, ka tieši no Putina varētu sagaidīt pret sevi vērstu pasūtījuma slepkavību.Jau vēstīts, ka piektdien, 27.februārī, vakarā Maskavas centrā ar četriem šāvieniem mugurā nogalināts opozīcijas politiķis Boriss Ņemcovs. Pazīstamā Kremļa opozicionāre un neatkarīgā telekanāla Doždj pārstāve Ksenija Sobčaka, atsaucoties uz Ņemcova līdzgaitnieka Iļjas Jašina teikto, paziņoja, ka nogalinātais politiķis grasījies publiskot ziņojumu par karu Ukrainā. Viņa rīcībā esot bijuši dokumenti, kas pierāda Krievijas regulāro spēku karavīru klātbūtni Ukrainas austrumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mūsu valoda un tās prestižs

Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijā nesen tika spriests par atteikšanos no krievu valodas kā otrās svešvalodas vidusskolās, un kārtējo reizi atklājās, ka valodu tēma tiek uztverta ...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē