Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Streips: Latvijā visu laiku tiek dibinātas partijas personisko ambīciju apmierināšanai

Latvijā visu laiku tiek dibinātas partijas personisko ambīciju apmierināšanai, tāpēc arī Viestura Dūles un repera Gustavo jaundibināmā partija Skaistā nākotne droši vien nekļūs par nopietnu konkurentu jau esošajiem politiskajiem spēkiem”, - tā portālam Diena.lv atzina žurnālists Kārlis Streips.

Tiesa, pilnībā to garantēt nevar, jo pagaidām nav zināms, ko viņi teiks un ko darīs, sacīja Streips, piebilstot, ka latviešiem vispār būtu laiks pārstāt dibināt partijas vienu pēc otras. “Kamēr krievu elektorātu apvieno viens Saskaņas centrs, latvieši vienu uz otras dibina jaunas partijas, un tas ir absurds! Viņiem jāsaprot, ka tādā veidā tiek atņemtas balsis citām partijām un tiek šķelts elektorāts”, sacīja Streips.

Diena.lv jau rakstīja, ka Latvijas Intelektuālās Attīstības fonda vadītājs un izglītības speciālists Viesturs Dūle, mūziķis Gustavs Butelis, režisors Aivars Čivželis un domubiedri apvienojušies, lai dibinātu partiju Skaistā nākotne, kuras viens no mērķiem būs Latvijas politiskās kārtības radikāla uzlabošana un kvalitatīva atjaunošana ar mērķi bez kavēšanās un apņēmīgi paātrināt valsts ekonomisko attīstību.

Plašāk par partijas Skaistā nākotne izveidošanu un tās mērķiem plānots stāstīt preses konferencē 29. augustā plkst.11, viesnīcā Alberts, Dzirnavu ielā 33.  


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Austrijas neitrālais statuss

Politiskās diskusijas par iespējamo pievienošanos Ziemeļatlantijas aliansei uzliesmojušas vēl vienā apvienotās Eiropas dalībvalstī – ar savu neitralitāti zināmajā Austrijā.

Strādāt, ne spriedelēt

Aizvakar Saeimas deputāts Jānis Vitenbergs (NA) sociālajā vietnē X dalījās ar savām pārdomām par iemesliem, kādēļ Latvijas mazumtirdzniecības veikalu plauktos ir maz vietējās izcelsmes produktu.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē