Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Sudraba: Nešaubos, ka partijai ziedotā nauda ir godīgā ceļā un veidā pelnīta

Nelielā ažiotāža, kas sakarā ar privātpersonu finansiālajiem ziedojumiem politiskajām partijām (tai skaitā arī manis vadītajai No sirds Latvijai) pēdējās dienās uzvirmojusi dažos medijos, liek man vēlreiz paust un skaidrot idejas un mērķus, kuru dēļ es un mani domubiedri šajās ne īpaši patīkamajās politiskajās spēlēs esam iesaistījušies. Valstī ir nepieciešamas pārmaiņas, vērienīgas reformas ļoti daudzās jomās un nozarēs. Cilvēki ir noguruši no ierēdnieciskā aparāta un pie varas esošo politpartiju darījumiem un „shēmām”, noguruši no gluži vienkāršas valstiskas nekaunības.

Partija No sirds Latvijai nav piedalījusies likumdošanas procesā, kura rezultātā izveidojusies tāda vēlēšanu sistēma, kur neviens jaunpienācējs bez pamatīga naudas žūkšņa uz panākumiem nevar cerēt. Mēs neesam izveidojuši esošo priekšvēlēšanu solīšanas shēmu, pateicoties kurai vēlēšanās gandrīz vienmēr uzvar nevis godīgākais un profesionālākais piedāvājums, bet tas, kurš skaļāk un vairāk kliedz, sola un bieži vien arī vairāk melo un kuram ir gana finansiālo resursu, lai ar šo apšaubāmās informācijas gūzmu savaldzinātu vēlētājus.

Mēs, partija No sirds Latvijai, piedalāmies šajās vēlēšanās, būdami spiesti spēlēt pēc jau esošajiem noteikumiem, tātad pieņemam privātpersonu ziedojumus, rezultātā iegūtos līdzekļus pilnībā tērējam priekšvēlēšanu kampaņā. Partijai No sirds Latvijai pārsvarā ir ziedojuši uzņēmēji un citi pietiekami turīgi ļaudis, par kuru iespējamiem personiskiem naudas uzkrājumiem īpaši brīnīties būtu lieki. Turklāt pastāv institūcija – Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs, kas pārbauda aizdomīgus ziedojumus. Protams, ja tiks konstatētas nelikumības no ziedotāju puses, mēs šo naudu nekavējoties atdosim atpakaļ. Katram ir jānodarbojas ar savu tiešo darbu - žurnālistiem un KNAB jāvētī politisko partiju finanses, politiķiem – jāceļ un jāvada valsts.

Starp citu, gribu teikt lielu paldies masu medijiem, jo ziedojumu straumīte No sirds Latvijai kasē palielinājās pēc tam, kad mediji pavēstīja, ka mūsu partijai saziedoti vien pārsimts latu. Paldies!

Mums nav iemesla apšaubīt, ka partijai ziedotā nauda ir godīgā ceļā un veidā pelnīta. Jo mēs neesam bijuši pie varas, rīkojuši vilcienu, lielveikalu, termoelektrocentrāļu un lidostu būvniecības konkursus, cēluši ārprātīgi dārgus tiltus un bibliotēkas, tirgojuši bankas, dalījuši valsts pasūtījumus un iekasējuši nodokļus. Ziedoto naudu mēs izlietosim, lai valstī uzsāktu pārmaiņas, kuras visi tik ļoti gaidām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē