Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Vējonis: Vēl nav bijis laiks ievilkt elpu

Pēc ievēlēšanas prezidenta amatā, vēl nav bijis laiks ievikt elpu un saprast, kas tad īsti ir noticis, ceturtdienas rītā LTV intervijā atzina nākamais Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis (ZZS). 

Jautāts, kāda bija pirmā doma šorīt, viņš atjoko - "Atkal jābrauc uz televīziju", un norāda, ka vēl "tās domas īstenība nebija", jo tas viss vakar "iesākās tāda skrējienā un turpinās šodien no rīta".

Viņš cer, ka brīvdienās varēs ievilkt nedaudz elpu un apdomāties.

Ģimene Vējoni pēc ievēlēšanas apsveikusi telefoniski, viņš gan piebilst, ka "ģimenei tas ir no vienas puses prieks no otras puses bažas – grūti tagad saprast kā viss tas izskatīsies".

Intervijā viņš arī atkārtoti apliecināja, ka Jūrmalas rezidenci dzīvošanai neizmantos, tomēr uzskata, ka tā ir laba vieta, kur organizēt tikšanās ar ārvalstu pārstāvjiem.

Jau vēstīts, ka trešdien piektajā balsošanas kārta ar 55 balsīm par Latvijas Valsts prezidentu tika ievēlēts šī brīža aizsardzības ministrs Raimonds Vējonis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vājuma brīdis vai tendence

Iepriekšējās nedēļas beigās Indijas premjerministra zvērestu jau trešo reizi deva hinduistu nacionālistu – Indijas Tautas partijas jeb Bharatiya Janata Party (BJP) – līderis Narendra Modi, kurš att...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē