Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Vjačeslavs Dombrovskis: Jebkurai partijai, kura atradīsies ārpus šīs koalīcijas, reitings kāps

Koalīcijas darbs pēdējā laikā tik ļoti atgādina nepārtrauktu "saslaucīšanu", ka ir pienācis brīdis, kad kāpināt savu reitingu var tikai tās partijas, kas atrodas ārpus koalīcijas. Jebkurai partijai, kas neatradīsies valdības koalīcijā, reitings sāks augt, apgalvo Reformu partijas Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Vjačeslavs Dombrovskis.

"Ir jau ierasts, ka ar periodiskumu gandrīz reizi mēnesī tiek prasīta kāda ministra demisija. Pēdējā laikā šie mēģinājumi tiek izpildīti ar pašu koalīcijas partneru dalību. Pilnīgi skaidrs, ka, pateicoties šai bezgalīgajai nestabilitātei, vēlētāju uzticība koalīcijas partijām nepieaug. Gluži pretēji - arvien vairāk atbalstītāju savāks ārpus koalīcijas stāvošās partijas. Un īpaši kreisās partijas, kuras, esmu pārliecināts, ar lielu gandarījumu noskatās uz koalīcijā notiekošo," pārliecināts Dombrovskis.

"Iespējams, atsevišķi politiskie spēki cer, ka ar straujām un neprognozējamām kustībām ir iespējams celt savu popularitāti un vairot vēlētāju uzticību pirms pašvaldību vēlēšanām. Taču esmu pārliecināts, pat ja īstermiņā šie triki nostrādās, ilgtermiņā tie noteikti nesīs tikai un vienīgi zaudējumus," saka Dombrovskis.

"Katros Ziemassvētkos mēs vēlam viens otram mieru un saticību. Vispopulārākie banku depozīti ir tie, kas tiek saukti par stabilajiem, un tūristi neraujas braukt uz valstīm, kur notiek kašķi un nemieri. Kāpēc tad lai vēlētāji gribētu uzticēties tiem, kas nespēj strādāt kā komanda, lai paveiktu pēc iespējas vairāk no pirms vēlēšanām solītā un nepārtraukti mēģināt pat viens otru iegāzt?" uzsver deputāts.

Pirms pusotra gada koalīcijas partneri apņēmās kopīgi strādāt lai izpildītu valdības deklarācijā nosprausto un vairotu savu vēlētāju uzticību. V.Dombrovskis uzskata, ka ir pēdējais laiks atzīties, ka līdz šim saskanīgais darbs neritēja tik raiti, un sākt kaut ko darīt lietas labā.

"Ja pašlaik koalīciju veidojošie politiķi vēlas saglabāt vēlētāju uzticību, ir laiks šo vēlmi nostiprināt ar reāliem darbiem," tā Dombrovskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Aicina bruņoties ar zināšanām

Drošības tematikai veltītajā portālā Sargs.lv ir atrodama informatīva rokasgrāmata Kā rīkoties kara gadījumā.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē