Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Zatlers: Reformu partijas cilvēki savā ziņā ir ideālisti

Reformu partijas lielākā vērtība ir cilvēki, kas aktīvi tajā darbojas un nedara to savas slavas, naudas vai varas dēļ, bet gan tāpēc, ka viņi savā ziņā ir ideālisti. Tieši tāpēc Reformu partija stingri iestājas par visiem saviem ministriem, kas ir aizsākuši reformas, kuras objektīvi būs iespējams novērtēt daudz lielākā laikā nogrieznī nekā ikmēneša partijas reitingi, portālam Diena.lv sacīja Reformu partijas valdes priekšsēdētājs Valdis Zatlers.

"Nekļūdās tikai tie, kas neko nedara. Drosme ir atzīt savas kļūdas un pēc tam no tām mācīties. Mēs spējam novērtēt jebkuru konstruktīvu kritiku, kas mums dod impulsu pilnveidoties. Diemžēl pēdējā laikā vērojams arī tas, ka daudzi gatavi vērtēt politiskos notikumus, dot padomus, arī kritizēt, bet pagaidām ļoti maz cilvēku gatavi riskēt, strādāt un nesavtīgi kalpot Latvijas labā. Tāpēc Latvijas politikā ir vērojams zināms jaunu un izaicinājumiem gatavu politiķu trūkums," atzīmē V.Zatlers.

Reformu partija savu iekšējo pārmaiņu īstenošanu ir uzsākusi jau decembra sākumā, kad partijas valde un frakcija kopīgā sēdes laikā pieņēma lēmumu par organizatorisku un strukturālu pārmaiņu nepieciešamību partijas darbībā. Frakcija un valde šo darbu turpinās trešdien, 9.janvārī, kopīgā darba seminārā.

Reformu partija redzēja Mārtiņu Bondaru kā pašvaldību vēlēšanu Rīgas saraksta līderi un bija gatava pieņemt attiecīgus lēmumus jau pirmdien, 7.janvārī, notikušās valdes sēdes laikā, tomēr M.Bondara un partijas redzējums par procesu, kādā īstenot pārmaiņas pašā partijā, bija krasi atšķirīgs un viņš atteica partijai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē