Laika ziņas
Šodien
Sniegs
Rīgā 0 °C
Sniegs
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs
Prezidenta Nikolasa Maduro likvidētā parlamenta spīkers sevi pasludina par valsts pagaidu vadītāju

Venecuēlā pieņemas spēkā cīņa par varu

Venecuēla ir iegrimusi vēl dziļāk politiskās krīzes dūksnājā pēc tam, kad parlamenta spīkers Huans Gvaido sevi pasludināja par valsts pagaidu vadītāju un aicināja gāzt sociālistu prezidentu Nikolasu Maduro, kura valdīšanas laikā ar naftu bagātā Dienvidamerikas valsts ir piedzīvojusi ekonomisko sabrukumu un autoritārisma nostiprināšanos. ASV un virkne Latīņamerikas valstu ir atzinušas Gvaido par Venecuēlas likumīgo līderi, tādējādi pastiprinot ārējo spiedienu uz Maduro, kurš pagaidām vēl bauda nabadzīgāko venecuēliešu un armijas atbalstu.

Top komentāri

Kārklu vācietis
K
Kas tad protestētājiem dalīs pīrādziņus?
Ass
A
Kaut ka diena skopi apraksta notikumus Venecuēlā !Laikam sagatavo lasītāju pareizajai notij!Ko saka Briseles pārstāvji par šādu iejaukšanos suverēnas valsts iekšpolitika?Ko saka pretēja nometne (Krievija ,Turcija,Ķīna ) esošie?
Pipars
P
Šoreiz ASV ir iesaistījušies spēlē kur viņiem nav nekādu izredžu! Problēmu apjoms kas krājās uz ASV kakla bez apstājas aug katru dienu. Domāju ka ASV ir uzķērusies uz āķa no kura viņa bez lieliem zaudējumiem nekādi norauties nespēs. ... Nu varēja taču ASV elites nedaudz ieslēgt galvu... nu ne jau par velti Putins tur demonstratīvi nosēdināja stratēģisko bumbvedēju TU-160... Tas bija slazds ASV varas iestāžu SVARĪGUMA SAJŪTAI...! Izskatās ka Amerikāņi savā apmātībā reizi pēc reizes ir galīgi neapmācāmi...domāju mēs atkal dzīvē redzēsim mērkaķa ķepas efektu darbībā kuru vērojām Sīrijā... kur no ASV darbības razultāta negatīvais efekts vienmēr ir pārsniedzis pozitīvo....! Ja tā turpināsies tad rezultātā beigās ne tikai Maduro nostiprinās savas pozīcijas Venesuēlā, bet arī Brazīlijas ieliktenis no ASV puses Bolsonaru var tikt gāzts vai pielikts pie vietas... Gudrāk vajaga ASV... gudrāk!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits