Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Vai skaistule pārtapusi briesmonē?

Pēdējos gadus, kad no Rietumeiropas regulāri pienāk biedējošas vēstis par teroraktiem, bēgļu krīzi, masveida protestiem, Parīze bijusi viens no šo negatīvo ziņu epicentriem. Vai tiešām aizēnots pat tās sen izkoptais gaismas un mīlestības pilsētas tēls?

Top komentāri

statistika
s
2008.gadā imigranti un viņu bērni bija 19% no Francijas iedzīvotājiem (8,4% - imigranti, 10,6% imigrantu bērni, attiecība 1:1,26). Pašvaldībās ar mazāk nekā 10'000 iedzīvotāju viņu bija vidēji 10%, bet lielākās - vidēji 28,6%. Parīzē imigranti bija 20,4%, bet ja pieskaitītu vēl imigrantu bērnus (izmantojot vidējo attiecību 1:1,26), sanāktu, ka imigrantu un viņu bērnu īpatsvars ir ap 46%. Parīze vēl nebūt nav islamizētākā pilsēta Francijā. Aubervilliers pilsētā imigranti ir 42,8% (vēl jāpieskaita viņu bērni). Saint-Denis pilsētā imigranti ir 37,8% (vēl jāpieskaita viņu bērni). Šādu pilsētu Francijā esot vairāk par simtu. Jāsaka, ka te ir tikai legālo imigrantu uzskaite, jo nelegālie netiek uzskaitīti. Sarkozī laikā katru gadu legāli Francijā iebrauca 200 tūkstoši imigrantu, Olanda un Makrona laikā šis skaits pārsniedz 300 tūkstošus gadā.
Humānisms grauj Eiropu
H
Tas veicina Eiropas kolonizāciju. Starp kolonistiem ienāk eiropiešu lielākie ienaidnieki — allahakbāristi.
bet
b
Šausmīgākais nav terorakti, šausmīgākais ir vide. Mūsdienās, braucot uz Ēģipti, cilvēki nebrauc uz faraonu valsti, viņi brauc uz arābu valsti, kurā vēl stāv piramīdas. Būtu bēdīgi, ja mūsu bērni, apmeklējot Parīzi, redzētu, ka Notre-Dame de Paris katedrālē ir ierīkota mošeja, Luvrā ir arābu šeihu muzejs, Versaļā afrikāņu cilšu sasniegumu izstāde, bet pati pilsēta ir Adisabebas un Tripoles krustojums.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Piesārņotākais gaiss – Āzijā

Varam atviegloti nopūsties – rīdzinieki elpo tīrāku gaisu nekā liela daļa pasaules metropoļu iedzīvotāju. Šveices gaisa kvalitātes tehnoloģiju kompānijas IQAir uzturētajā piesārņotāko pasa...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata