Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 18. februāris
Kintija, Kora

Dzelzs jākaļ, kamēr karsta: Kā kļūt par uzņēmēju Latvijā?

Kā kļūt par uzņēmēju Latvijā? Vai tas tiešām ir tik sarežģīti, kā dzirdēts, cik birokrātisku šķēršļu jāpārvar, un cik sāls pudu jāizēd? SestDiena sāk rakstu sēriju, kurā sekosim jauna uzņēmuma tapšanai – no idejas un pirmajiem soļiem līdz, cerams, miljonu peļņai.

Top komentāri

Seska Smaka
S
Uzńēmējam LV galvenais ir - pēc iespējas mazāk maksāt saviem darbiniekiem.
hehe
h
Tā nu gan nebūs īstā vieta LV, kur dibināt uzņēmumu :D Tikai saspiestu galvu LV ir jēga ko iesākt!
.
.
Latvijā ir piecpadsmit (piecpadsmit, Karl!) dažādas institūcijas, kas var jebkurā laikā ierasties pie uzņēmēja un viņu sodīt. Ir jābūt stipri galvā ruģītam, lai šeit dibinātu uzņēmumu.
Skatīt visus komentārus

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Dzīvnieki ar pievienoto vērtību

Indija ir dzīvajai radībai draudzīga zeme, kur mērkaķus var īpaši pielūgt, ziloņa galvu uzlikt cilvēka rumpim, padarot par svētu, kaziņām pirms upurēšanas atļauts apēst visu, kas ceļā, govis var a...

SestDienas receptes: Sātīgi un garšīgi – sēnes un tofu

Februāris turpinās, un šomēnes mēs gatavojam bez gaļas, vienlaikus meklējot dažādas alternatīvas, kā nodrošināt organismam nepieciešamās uzturvielas. Turpinām arī iepazīt produktus un jaunas gatavoša...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata