Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Izsolīs Jelgavas vēja tuneli

Rīgā nākamnedēļ, 7.martā plāno izsolīt maksātnespējīgā Jelgavas vēja tuneļa īpašnieka Gaisa sporta sertifikācijas centra kustamo mantu, liecina publikācija oficiālajā laikrakstā Latvijas Vēstnesis.

Pirmajā izsolē ar augšupejošu soli kā lietu kopību izsolīs uzņēmumam piederošo vertikālā vēja tuneļa iekārtu un izpletņu stimulatoru. Kustamās mantas kā lietu kopības novērtējums un izsoles sākumcena ir 340 000 latu.

Parāda piedzinējs ir Prosperity capital. Jau ziņots, ka pērn 27.aprīlī Gaisa sporta sertifikācijas centrs tika pasludināts par maksātnespējīgu. Gaisa sporta sertifikācijas centram bija jāatmaksā Valsts kasei viss izmaksātais Eiropas Savienības (ES) finansējums 1,35 miljonu latu apmērā.

Ekonomikas ministrijas (EM) Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Evita Urpena aģentūrai BNS iepriekš pavēstīja, ka EM, izskatot Gaisa sporta sertifikācijas centra iesniegumu par Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras lēmuma apstrīdēšanu, nolēmusi aģentūras lēmumu par ES fonda finansējuma līdzekļu atmaksu atstāt negrozītu. "EM pieņemtais lēmums nozīmē, ka Gaisa sporta sertifikācijas centram jāatmaksā Valsts kasei viss izmaksātais publiskais finansējums 1 346 386 latu apmērā," sacīja Urpena.

Gaisa sporta sertifikācijas centrs pieder četrām Latvijas privātpersonām – Ivaram Beitānam ar 37% kapitāldaļu, Kārlim Markum ar 50% kapitāldaļu, Ingusam Augstkalnam ar 10% kapitāldaļu un Reinim Rūtentālam ar 3% kapitāldaļu. Tā reģistrētais pamatkapitāls ir 100 tūkstoši latu, savukārt apmaksātais pamatkapitāls – 67,3 tūkstoši latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasts jāinformē apsaimniekotājam

Gan Rīgā, gan citur Latvijā daudzdzīvokļu māju pastkastītes mēdz atrasties kāpņu telpā, kuras ārdurvis ir aprīkotas ar kodu. Reizēm gadās, ka šī koda nezināšana kļūst par šķērsli pasta piegādei.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses