Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Rinkēvičs jaunajai valdībai novēl "nenolaist uz grunti plaukstošu uzņēmumu"

Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (Jaunā Vienotība) pirmdien valdības sēdē novēlēja jaunajam Ministru kabinetam "nenolaist uz grunti plaukstošu uzņēmumu". Otrdien apritēs Ministru prezidenta Māra Kučinska (ZZS) vadītās valdības 1000 dienas, tāpēc pirmdien ministri atskaitījās par būtiskākajiem paveiktajiem darbiem. Rinkēvičs uzsvēra, ka Kučinska vadītās valdības lēmumi ietekmēs Latvijas turpmāko virzību.

Rinkēvičs šīs valdības darbu raksturoja kā intensīvu un interesantu, turklāt ministru attiecības bijušas ļoti labas.

"Šī valdība centās īstenot reformas, kas noteikts Latvijas virzību nākamajos gados," uzsvēra Rinkēvičs.

Runājot par paveikto ārlietu jomā, ministrs pauda gandarījumu, ka Latvija noslēdza pievienošanās procesu OECD, kā rezultātā valsts veica reformu virknē jomu, piemēram, valsts kapitālsabiedrību pārvaldībā un korupcijas apkarošanā.

Tāpat Rinkēvičs uzsvēra, ka šīs valdības laikā Latvijas aizsardzības budžets sasniedza 2% no iekšzemes kopproduktu. Tāpat šajā laka posmā nodrošināta vēsturiski lielākā NATO karaspēka klātbūtne Latvijā.

"Šajā laikā mums izdevās saglabāt valsts ģeopolitisko kursu, aktīvi līdzdarbojāmies Eiropas Savienības politikas veidošanā, ko novēlu arī nākamajam Ministru kabinetam. Jaunajai valdībai novēlu nenolaist uz grunti plaukstošu uzņēmumu," sacīja ārlietu ministrs.

 

Top komentāri

solon
s
Kur tas parazīts saredz plaukstošu uzņēmumu?!!! Izkarinot dārgas gleznas ministrijā strauji pieauga tautas labklājības līmenis?! Vai arī tautas grūzšana aizvien dziļākā parādu bedrē ir tas "plaukstošais uzņēmums"?!
pret diktatūru
p
Tas ir antidemokrātisks process, ja mazākums (geji) diktē vairākumam (tradicionāli orientētiem). ja būtu tikai personiska dzīve, es par to neko neteiktu, bet, manuprāt, ir minoritātes diktāts. Ulamaņa un Muntera "personiskā dzīve" noveda pie 1940.gada notikumiem. sorosa savējo finasēšana, manuprāt, audzē politiisko korupciju Latvijā
Apčidrinskis
A
Cepļa kungs.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Absurda karaļi

Daudzām problēmām apkrautās valsts kapitālsabiedrības Pasažieru vilciens (PV) vadība pirmšķietami nolēmusi vēl pamatīgāk nostiprināt savu apsmiešanas objekta statusu.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē