Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
"Dziesmu un deju svētku rīkošana ir stāsts ne tikai par biļetēm. Protams, nepilnības biļešu tirdzniecībā ir sāpīgs jautājums, es domāju, ka pie tā atgriezīsimies vēl un vēl"

Dziesmu un deju svētki – tas ir stāsts ne tikai par biļetēm

Kā nākotnē izvairīties no nepatīkamajiem brīžiem, kādus nesen piedzīvojām, pērkot biļetes uz XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku pasākumiem, un ar ko šie svētki atšķirsies no iepriekš pieredzētajiem – Romāns Meļņiks izvaicā izpilddirektori Evu Juhņēviču.

Top komentāri

Pravietisnejaukais
P
Dziesmu un deju svētki – tas ir stāsts... arī par lepnību un plātīšanos ar to, kas patiesībā nav. Kāds tur brīnums, ka gadās visādi klupieni, līdzīgi, kā t.s. "rekordu sportā".
jautājums
j
Problēma, ka tas ir kļuvis par stāstu par nodokļu naudas šķiešanu un spekulācijām, un absolūti neprofesionālu pasākuma organizēšanu-à la Pietuka Krustiņš un Goda maltīte Tie vairs nav Tautas svētki, tie ir lepnības, zīmēšanās un alkatības svētki...tā teikt, dzīres mēra laikā...
Kur
K
ir publicēts visu šī pasākuma rīkotājdirektoru un zicpriekšēdētāju saņemtais atalgojums par šo pasākumu, vai tikai Rimšēviča "smieklīgā" aldziņa neizrādīsies tāds nieks vien salīdzinājumā ar šo slaucēju nozagto?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē