Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Kariņš kritizē valdību un Kučinski par "muļļāšanos"

Ja būtu ar vienu vārdu jāraksturo valstī notiekošais, tad tā būtu "muļļāšanās", uzskata Eiropas Parlamenta (EP) deputāts, apvienības Jaunā Vienotība līderis Krišjānis Kariņš.

Apvienības kopsapulcē Kariņš tika izvirzīts par Jaunās Vienotības premjera amata kandidātu Saeimas vēlēšanās. Kariņš gan vēlēšanās nestartēs.

Kariņš šodien preses konferencē pauda kritiku par pašreizējās valdības darbu un Ministru prezidentu Māri Kučinski (ZZS). Pašlaik valdībā ir "viena liela muļļāšanās", teica Kariņš. Viņaprāt, valdība līdz šīm nav paveikusi reformas, par ko liecinātu, piemēram, rindu neesamība uz veselības aprūpes pakalpojumiem. Arī Ministru prezidenta biedrs, Vienotības līderis Arvils Ašeradens piekrita Kariņa teiktajām, norādot, ka reformu īstenošana varētu būt raitāka.

Kariņš teica, ka Kučinskis ir "cienījams un patīkams cilvēks". Tomēr tas nenozīmējot, ka šāds cilvēks ir labs valdības vadītājs. "Zivs pūst no galvas," piebilda Kariņš.

Kā galveno izaicinājumu, kas jārisina, Kariņš nosauca zemas algas jeb nabadzību, kā arī neticību valsts politikai.

Kā ziņots, apvienībā Jaunā Vienotība darbojas Vienotība, Kuldīgas novadam, Valmierai un Vidzemei, kā arī Tukuma pilsētai un novadam. Nākamajā kopsapulcē būšot jau lielāks sadarbības partneru skaits - arī Jēkabpils reģionālā partija un Latgales partija.

 

Top komentāri

Dombrovska valdības lielais noziegu
D
Kredītā ņemto māju atņemšana krīzes laikā, bija noziegums, kas varēja notikt tikai valdības bezdarbības dēļ. Dombrovska valdībai, kuras sastāvā bija arī Kariņš, vajadzēja uz krīzes periodu noteikt māju atņemšanai aizliegumu, bet viņš tikai sapņoja par to, kā labāk izpatikt ārvalstu baņķieriem. Rezultātā tūkstošiem Latvijas ģimeņu palika bez mājokļiem un ar kredītsaistībām. Liela daļa no viņiem pameta Latviju.
Kariņš taisīja stulbu kariņu
K
pret Lembergu tā dēvētajā Grinberga lietā. Tā vietā, lai ierakstītu dokumentā Grinberga personas kodu, viņš uzsāka strīdu kas beidzās ar bezjēdzīgu tiesāšanos, kas beigās valstij izmaksāja ļoti dārgi.
Atcerēsimies
A
vienotības varoņdarbus" - straujumas ievilktos migrantus, ašerādena OIKus, Lindharēma kāro arābu Saeimā, Streipa bunkura biedru rinkēviču, šadurska skolu likvidēšanas triecienplānu, pūces zilo kopdzīves likumu, reira parakstīto pret Latvijas Satversmi vērsto Stambulas konvenciju, āboltiņas mākslu atrast Honkongas darbiņus u.c. un es vēlēšanās nebalsošu ne par vienu sarakstu kurā būs kaut vai viens vienotājs vai tā klons!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Austrijas neitrālais statuss

Politiskās diskusijas par iespējamo pievienošanos Ziemeļatlantijas aliansei uzliesmojušas vēl vienā apvienotās Eiropas dalībvalstī – ar savu neitralitāti zināmajā Austrijā.

Strādāt, ne spriedelēt

Aizvakar Saeimas deputāts Jānis Vitenbergs (NA) sociālajā vietnē X dalījās ar savām pārdomām par iemesliem, kādēļ Latvijas mazumtirdzniecības veikalu plauktos ir maz vietējās izcelsmes produktu.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē