Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Levits: Mēs dzīvojam tik labā vidē un sabiedrībā, cik paši esam gatavi tajā ieguldīt

Mēs dzīvojam tik labā vidē un sabiedrībā, cik paši esam gatavi tajā ieguldīt, Rīgas pilī tiekoties ar Eiropas jauniešiem - semināra Latvija tuvplānā dalībniekiem, uzsvēra Valsts prezidents Egils Levits.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejas Mediju centra vadītāja Justīne Deičmane, jaunieši ar Valsts prezidentu pārrunāja plašu tematu loku - izglītības, prakses un darba iespējas Latvijā un Eiropā, jauniešu iesaisti nevalstiskajā sektorā, tautiešu līdzdalību aktivitātēs diasporā, latviskās identitātes kopšanu. Valsts prezidents arī dalījās savā pieredzē, kas gūta skolas un studiju gados, karjerā un sabiedriskajās aktivitātēs.

Valsts prezidents jauniešiem novēlēja ieguldīt laiku savas personības daudzpusīgai attīstīšanai, kontaktu dibināšanai, dažādu nozaru un jomu iepazīšanai, sabiedrisko prasmju stiprināšanai.

Seminārs Latvija tuvplānā notiek otro gadu un sniedz iespēju jauniešiem no diasporas un Latvijas satikties un diskutēt par priekšrocībām, ko Eiropas jaunietim piedāvā Latvija.

Piedaloties seminārā, dalībnieki var uzzināt par studiju, prakses, brīvā laika un uzņēmējdarbības iespējām Latvijā, kā arī iepazīt interesantas vietas un satikties ar iedvesmojošiem cilvēkiem. Semināru Latvija tuvplānā rīko biedrība Eiropas Jaunieši, Eiropas Latviešu apvienība un Pasaules Brīvo latviešu apvienība.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairāk raugās uz Rietumiem

Latvijā aizvien populārāks kļūst viedoklis, ka nepieciešama dziļāka integrācija Eiropas Savienībā (ES), pat ja tā nes līdzi politiskās un ekonomiskās suverenitātes mazināšanos. 2019. gada pavasar...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē