Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Simtgadi svinējām, svinam, svinēsim

Valsts simtgades svinību kulminācija būs novembrī, taču ar to saistītie pasākumi norisinās jau kopš 2017. gada maija un iecerēti līdz pat 2021. gadam – akcentē par to kopumu atbildīgā amatpersona - Kultūras ministrijas valsts sekretāra vietniece Latvijas valsts simtgades jautājumos Selga Laizāne.

Top komentāri

J
jā slēdzam skolas un slimnīcas toties miljonu simtus notrallinām svinībās un armies lūžņu iepirkumos..Cik tur ir Latvijas valsts nepārtraukti pieaugošais ārējais parāds 10 miljardi, vai šie svinētāji un uzdzīvotāji mēra laikā atmaksās to no savām kabatām?
solon
s
Ko tieši svinēsiet?! Saprotu, ka vajadzētu atzīmēt 100 kalendāros gadus kopš pirmās neatkarības pasludināšanas, bet par ko svinības?! Par to, ka, it kā esam neatkarīgi, bet faktiski zem Briseles un citu lielvaru tupeles? Par to, ka tuvu 80 % iedzīvotāju ir uz nabadzības sliekšņa un ērti un omulīgi jūtas tikai valsts pārvaldes ierēdņu armija?
viesis
v
Svinēšana, protams, ir labi :) tikai, ja daudz bagātākā Somija savām svinībām izlieto daudz mazāk līdzekļu, tad kaut kādas mieles paliek. Slēpsim savu nabadzību aiz greznām svinībām? Diez vai tā var celt valsts prestižu...... kaut kā mums viss ačgārni sanāk, ne tā kā jābūt- patriotismu cenšamies panākt ar likumu palīdzību, valsts prestižu ceļam nevis ar labklājības celšanu bet greznām svinībām, un cilvēku labklājību mēram miljonāra un apkopējas ienākumus dalot uz divi...........
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pret agresivitāti sabiedrībā

Saistībā ar mediju vidē vērojamo viļņošanos uzmanības vērtas ir bažas par augsto agresijas līmeni mūsu sabiedrībā.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē