Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

FOTO: Dižkoncerts Līgojam Dobelē!

Dižkoncerts Līgojam Dobelē pulcēja tūkstošiem skatītāju gan klātienē, gan pie TV ekrāniem un tajā piedalījās labākie novada dejotāji un dziedātāji, muzikālā apvienība Vintāža, kā arī solisti Olga Rajecka, Samanta Tīna, Ginta Krievkalna, Viktors Lapčenoks, Žoržs Siksna, Imants Vanzovičs, Artūrs Biķernieks, Jānis Buķelis Gatis Supe, kā arī kvartets Eolika. Nakts ballē visus priecēja arī grupa Tērvete un Artūrs Reiniks, Buks ar grupu, Viktors Lapčenoks un kvartets Eolika.

Diena ceļo stāsti: Balto pludmaļu papēdis Bari © DIENA

Uz Bari Itālijas dienvidrietumos jeb uz tā dēvēto Itālijas papēdi ir vērts doties citviet Eiropā tik reti sastopamo balto pludmaļu dēļ. Arī tad, ja kārojas vēlreiz vai pirmoreiz izgaršot tradicionālajos tūrisma maršrutos velti piemirstajam Apūlijas reģionam raksturīgās jūras veltes. Bet tiem, kas nealkst pēc Itālijas metropolei Romai raksturīgās kņadas, – lai klusi pieskartos Itālijas baroka pērlei un rozā marmora galvaspilsētai Lečei. Autortiesību un komunicēšanās konsultāciju aģentūras/Latvijas Autoru apvienības (AKKA/LAA) izpilddirektore, tulkotāja un rakstniece Inese Paklone uz ostas pilsētu Bari ceļoja šogad Lieldienās.

Banānu kastē atrod dzeltenu vardīti(5)

Uzņēmuma Inspecta Latvia darbinieki šonedēļ, atverot banānu kasti, saņēmuši negaidītu pārsteigumu - no Rietumāfrikas valsts Kotdivuāras kopā ar saldajiem augļiem atceļojusi arī maza dzeltena vardīte, portālam Diena.lv pastāstīja uzņēmuma pārstāve.