Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Tūristus Ziemeļkarolīnā priecē pēkšņi izveidojusies sala © DIENA

Ziemeļkarolīnas, ASV, piekrastē pie Hateras zemesraga uzradusies jauna sala - pirmie vēstneši par to liecināja vien pirms dažiem mēnešiem, proti, aprīlī, kad vietējie iedzīvotāji pamanījuši virs ūdens nelielu "pumpu". Nu sala, kura nodēvēta par Hateras salu, sasniedz 1,6 kilometru garumu, un to no kontinentālās daļas atdala aptuveni 100 metrus plata ūdens josla, vēsta National Geographic.

Diena ceļo stāsti: Mozaīkpilsēta, kurā iemīlēties © DIENA

Lidmašīna nolaižas pār tirkīza krāsas Vidusjūru, kuru dekorē šķietami sastinguši žilbinoši balti milzu kruīza kuģi un jahtas. Jau daudz tuvāk tie redzami Port Vell piestātnē, dodoties cauri ziedošo akāciju, mimozu un palmu alejām uz Sansebastjanas pludmali.

Zināma visa festivāla Positivus programma

Positivus festivālā trīs dienu garumā uz piecām festivāla skatuvēm būs baudāma bagātīga un daudzveidīga programma. No 14. līdz 16. jūlijam Salacgrīvā uzstāsies tādi pasaules mēroga mākslinieki kā Pixies, Ellie Goulding, Alt-J, Grandmaster Flash, Rae Sremmurd, JP Cooper, José González un daudzi citi, kā arī virkne uzlecošo zvaigžņu un aktuālāko pašmāju vārdu.

Mārtiņš Rītiņš atstāj restorānu Vincents(16)

Restorānu Vincents no 1.jūlija vadīs vīnzinis Raimonds Tomsons, aģentūru LETA informēja līdzšinējais restorāna direktors un šefpavārs, biedrības Slow Food Riga prezidents Mārtiņš Rītiņš.

VIDEO: Neierasti sabiedrībā zināmu cilvēku pāri sarunājas par asprātīgām tēmām

Nedēļas nogalē – 30. jūnijā un 1. jūlijā – gleznaino Cēsu pils parku apdzīvos jau trešais Sarunu festivāls LAMPA. Kopā ar to arī tūkstošiem interesantu cilvēku, jo festivāls ir vieta vērtīgām sarunām – tas piedāvā vairāk nekā 200 pasākumu domu apmaiņai, prāta asināšanai un redzesloka paplašināšanai mūžīgi mainīgajā pasaulē.