Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Britu vēlēšanu protesta dziesma cīnās par topa pirmo vietu(2)

Lielbritānijas parlamenta vēlēšanu protesta dziesma, kurā premjerministre Terēza Meja dēvēta par meli, šobrīd cīnās par nokļūšanu nedēļās pārdotāko dziesmu saraksta pirmajā vietā, neraugoties uz to, ka raidsabiedrība BBC atsakās to atskaņot

Smagās mūzikas festivālā Vācijā alu piegādās pa lielu cauruļvadu © DIENA(10)

Vācijā notiekošā ikgadējā smagās mūzikas festivāla Wacken Open Air organizatori nolēmuši optimizēt veidu, kā līdz tūkstošiem izslāpušo apmeklētāju nogādāt daudzu festivālu neatņemamu sastāvdaļu - alu. Proti, lai ātrāk apkalpotu aptuveni 75 tūkstošus smagās mūzikas cienītāju, kas ik gadu apmeklē festivālu, nolemts atteikties no alus piegādes mucās un ierīkot speciālu pazemes cauruļvadu, pa kuru piegādāt grādīgo dziru, vēsta medijs Vice.

Kafija ar pienu pēc brangām pusdienām ir kļūda(2)

No rīta droši var izvēlēties kafiju ar pienu, Cappuccino vai Latte. Ne vienmēr brokastīs pietiek laika kārtīgi paēst, tāpēc piens neitralizēs kafijas stiprumu un mazāk iedarbosies uz kuņģi. Savukārt kafija ar pienu pēc brangām pusdienām ir kļūda.

Aizsāk jaunu tradīciju – Retro velo braucienu

Šoruden, 3. septembrī, gada riteņbraucēju svētki Siguldā solās būt vēl īpašāki – 27. Vienības velobrauciena ietvaros būs iespēja piedalīties vēl nebijušā projektā – Retro velo tūrisma braucienā, kurš tiek organizēts sadarbībā ar Latvijas Veclaiku divriteņu klubu. Tas dalībniekiem piedāvās īpaši izstrādātu maršrutu ar Latvijas dabas un kultūras objektiem, kas apvienots ar Latvijas garšu baudīšanu.

Nīderlandes karalis atklāj, ka 20 gadus "regulāri atpūties", pilotējot komerciālus avioreisus © DIENA

Daudzi simti aviokompānijas KLM pasažieru, iespējams, reizēm pašiem to nemaz nezinot, savulaik devušies īsteni karaliskos lidojumos. Proti, Nīderlandes karalis Vilems Aleksandrs trešdien publicētā intervijā atklājis, ka pēdējo 21 gadu papildu saviem monarha pienākumiem uz pusslodzi nodarbojies ar "relaksējošu hobiju", proti, bijis aviokompānijas KLM pilots un aptuveni divas reizes mēnesī pilotējis komerciālos reisus, vēsta The Guardian.