Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Eirovīzijas dziesmu konkursā uzvar Portugāle(16)

Ukrainas galvaspilsētā Kijevā sestdien notikušajā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā uzvarēja Portugāle, kurai uzvaru nodrošināja dziedātājs Salvadors Sobrals ar dziesmu Amar Pelos Dois, kas ieguva 758 punktus.

Padomi pagalma labiekārtošanai © DIENA

Kaut arī piemājas teritorijas (un jebkuras, arī sabiedriskas ēkas apkārtnes) iekārtošanas pamati ir estētika un funkcionalitāte, izpratne par šiem jēdzieniem, kā arī mode to izpildījumā ik pa laikam mainās. Gludi nopļauts mauriņš ap māju, kuru ieskauj skujeņu stādījumi un kārtīgi apcirpts dzīvžogs, iespējams, aktualitāti daļā aizņemtu cilvēku sabiedrības nezaudēs, taču arvien vairāk palielinās interese par dažādiem interesantākiem veidiem, kā padarīt sava mājokļa apkārtni pievilcīgu.

Ielu aptauja: Radio stacijas jauniešiem un latviešu mūzika © DIENA

Jauniešiem ir nepieciešama sava radio stacija, kas koncentrē aktuālas ziņas un raidījumus, tā min portāla Diena.lv aptaujātie cilvēki. Diena.lv piektdien Vecrīgas ielās vaicāja cilvēku viedokli par ideju Latvijas radio 5, jeb Pieci.lv atskaņot tikai latviešu mūziku.

Sociālo tīklu lietotāji uzjautrinās par Kremļa propagandista nedienām(10)

Sociālo tīklu lietotāji uzjautrinās par Kremļa propagandistu Dmitriju Kiseļovu, kurš no brīvdienām Krimā atgriezies ar sasistu seju, vēsta The Moscow Times. Kiseļovs skaidroja, ka viņš, stādot olīvas savā piemājas teritorijā, paklupis un nokritis ar seju pret zemi. "Šī ir īslaicīga imidža maiņa," ceturtdien jokojot teica Kiseļovs un piebilda, ka "sievietes skatās uz vīrieti ar rētām un redz cīņas uzvarētāju."