Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Izkāpt no egoisma ērtajām čībām © DIENA

Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Endoskopiju nodaļas vadītājai, Medicīnas zinātņu doktorei gastroenteroloģei Lindai Sosārei dzīvnieki patikuši no bērnības, un tikai apstākļu sakritības dēļ mums tagad nav sava Džeralda Darela vai Džeimsa Heriota brunčos.

Laikraksta Diena draugu kinoseansa skatītāji par filmu Zelts

Šā gada 25. janvārī kinoteātrī Kino Citadele notika 2017. gada pirmais laikraksta Diena draugu kinoseanss. Ar režisora Stīvena Gagana filmas Zelts pirmizrādi tika aktlāta Dienas draugu kinoseansu sērija, kas turpināsies visu 2017. gadu sadarbībā ar kinoteātri Kino Citadele.

Ziemā zied puķpodiņā

Pašā ziemas aukstumā teju ikvienā lielveikalā nopērkami hiacinšu sīpoli podiņos ar plaukšanai gataviem ziediem.

Vārda došana trusim(2)

Portāla Majastrusis.lv apmeklētāji bieži jautā, kā nosaukt jauno ģimenes locekli trusīti. Tas ir pats galvenais uzdevums, kas jāveic, kad mājās tiek atnests izvēlētais ģimenes mīlulis.

Zaļumu dārzs uz palodzes

Dienām pamazām, pamazām stiepjoties garākām, var sākt iekopt garšaugu dārziņu uz palodzes. Visvienkāršākais ir iegādāties puķpodos augošus zaļumus, piemēram, lielveikalā un tad pārstādīt lielākā podā – mazajos plastmasas podiņos saknēm var nebūt pietiekami vietas. Bet var arī sēt vai meklēt dēstus.