Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kur pirkt interesantus stādus?

Salaspils Nacionālā botāniskā dārza siltumnīcās uzziedējušas populārākās un iecienītākās vasaras puķes – gan apstādījumiem, gan balkonu noformēšanai. Botāniskais dārzs gaida ciemos visus puķu mīļus!

Stādu tirdzniecības darba laiki:

  • Darba dienās: 10.00–16.00
  • Sestdienās: 9.00–14.00


Atsevišķos datumos iespējams iegādāties arī telpaugus, par to botāniskais dārzs parasti savlaicīgi izziņo sociālajos tīklos. Augi ir gan lieli, gan mazi, gan eksotiski, gan plaši pazīstami un iecienīti. Liels pluss ir augu kvalitāte – iegādājoties var būt drošs, ka tie ir pareizi aprūpēti, veselīgi un dzīvotspējīgi. 

Hortes ir dārzkopības un mājas preču centrs, kurā galvenais uzsvars tiek likts uz bagātīgu preču izvēli un iedvesmojošu iepirkšanās vidi. Viena no Hortes lielākajām priekšrocībām ir plaša augu izvēle. Hortes piedāvā daudzveidīgu izvēli visam, kas nepieciešams skaista un praktiska dārza ierīkošanai un kopšanai, sākot no augsnes stādīšanai līdz pat dārza piederumiem. Visu gadu ir pieejama kvalitatīva dekoratīvo lapu un ziedošo telpaugu izvēle. Atkarībā no sezonas  piedāvājumā ir arī jaunstādi, ziemcietes un dēsti, kā arī dzīvžogi, plaša vasaras puķu galerija un dažādi interjera aksesuāri mājīgas terases iekārtošanai.

Hortes atrodas tirdzniecības centrā Sāga, Dreiliņos. 

Ja gribas iepirkties attālināti, nav jāsērfo pa visu stādaudzētavu interneta lapām – daudzu dekoratīvo kultūru stādaudzētavu piedāvājums apkopots vietnē www.latvijasstadi.lv. Tas gan nav interneta veikals, kur stādus var arī pasūtīt, taču tur pieejami apraksti, sugas un cita svarīga informācija. 

Kvalitatīvākus stādus un interesantākas šķirnes piedāvā stādaudzētavas, kas specializējušās kādu noteiktu augu audzēšanā, labas un uzticamas izvēles var veikt pie selekcionāriem vai kolekciju īpašniekiem, tu var rast arī vērtīgus padomus – noteikti ir vērts apciemot audzētavas un smelties iedvesmu.

Pērkot stādus internetā vai pasūtot attālināti, jānoskaidro piegādes izmaksas – varbūt klātienē pirkt ir izdevīgāk un pamanāt uz vietas vēl ko interesantu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Veselība

Vairāk Veselība


Dārza Diena

Vairāk Dārza Diena


Senioru Diena

Vairāk Senioru Diena


Dienas padomi

Vairāk Dienas padomi


Būve un interjers

Vairāk Būve un interjers


Cits

Vairāk Cits