Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Riekstu, karameļu konfektes

Receptes autors ir Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis.

Pagatavošana:

1. Sakapā riekstus un liec traukā.

2. Pievieno rozīnes un dzērvenes.

Karameles pagatavošana:

3. Sakarsētā katliņā ieber cukuru un kausē, pievieno gabalos sarieztu sviestu un iesala ekstraktu.

4. Karamelei pievieno riekstu un žāvētu ogu maisījumu - sajauc.

5. Cepamajā pannā ieklāj cepamo papīru un izlej karameļu- riekstu masu.

6. Pāri pārklāj vēl vienu cepamā papīra loksni un kārtīgi piespied, lai masa labāk saliptu.

7. Pirms „lielā konfekte” pilnībā atdzisusi - sagriez to mazākos gabaliņos. Ja esi paredzējis konfektes kādam dāvināt, tad vari tās ietīt kādā īpašā papīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas (32 konfektēm):

Dažādu veidu rieksti – 600 g, žāvētas dzērvenes – 200 g, rozīnes – 200 g, sviests – 200 g, brūnais cukurs – 200 g, iesala ekstrakts – 3 ēd.k.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko