Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Siltais dzērveņu un čili morss

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Chili morss..
C
No kura laika atdzeseetu morsu latviski sauc par chili ??? Kaapec tieshi Angliski..chili ??? Kaapeec ne tataariski ???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas (4 porcijām):

Svaigas dzērvenes – 200 g, Žāvētas dzērvenes – 100 g, Asais čili – 1/6 gab., Smaržīgie pipari – 5 gab., Ūdens – 2 l, Kardamons – 3 sēklas, Cukurs – 3 ēdamk.

Padoms:

Šis gardais morss garšo lieliski gan silts, gan jau atdzisis. Atceries, ka šādu morsu vari gatavot arī no saldētām ogām, piemēram, avenēm vai zemenēm.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Austrijas un Šveices tresteri

Vīnogu izspaidu brendiju tradīcijā lielu ieguldījumu devuši ne tikai grapas meistari Itālijā. Šos destilātus attīstīt centušies ne tikai vācieši, bet arī šveicieši un austrieši.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko