Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Lasītājas balss

Cienījamā redakcija! Rakstu jums, jo, mūsuprāt, avīzēs un televīzijā ir par maz daiļslidošanas.

Mēs, protams, sekojam līdzi mūsu operas dziedātāju panākumiem – liels prieks par Elīnu Garanču un Marinu Rebeku, piemēram. Bet mēs mīlam arī daiļslidošanu. Tomēr – kā to parāda pa TV? To nemaz nevar redzēt!

Pagājušajā nedēļā mūsu olimpiskā cerība Deniss Vasiļjevs piedalījās Rostelekom sacensībās Maskavā no Grand Prix sērijas. Kopā ar Judzuru Hanju un Natanu Čeņu, ko mēs arī ļoti mīlam, bet turam īkšķi par savējiem! Diemžēl vairs nemaz neredz Angelinu Kučvaļsku. Starp citu, Deniss pasaules čempionātos jau otro gadu izcīna 14. vietu, lai gan viņam tikai astoņpadsmit. Bet nevienā kanālā nevarējām sekot līdzi sacensībām! Vienīgais sporta kanāls, kas ir mūsu Lattelekom pakā (nedzīvojam Rīgā un speciālo sporta paku nepasūtām), visu nedēļu rādīja kaut kādus deģenerātus, kas viens otram sit pa seju. To nevar skatīties! Labi, ka meita internetā atrada, kur sacensības rāda. Cienījamā Tatjana Tarasova, kuras balsi es atceros vēl no bērnības, nosauca Denisu Vasiļjevu par garkājaino skaistuli un vēl, ka viņš nes mūsu valsts vārdu pasaulē. Tā ir taisnība! Protams, arī izskats ir svarīgs.

Bet ko parādīja Latvijas TV? Pēc īsās programmas, kad Deniss tika sešniekā, skatījāmies sporta ziņas. Tās sākās ar Porziņģa komandas zaudējumu un turpinājās ar regbiju. Tikai uz beigām pateica kaut ko par Denisu un vēl parādīja vecu bildi! Nevis jauno skaisto kostīmu ar žabo. Tajā kostīmā, ko parādīja pa TV, Deniss slidoja pagājušajā gadā Vivaldi Gadalaikus. Nākamajā dienā gan parādīja drusku vairāk, bet negatīvā gaismā – ka nokritis uz astoto vietu. Neviena vārda, ka viņš pirmo reizi mēģināja uzlēkt četrus apgriezienus, tāpēc arī nokrita! Bet mēs tā lepojamies ar viņu. Tribīnēs rādīja sievietes no Japānas, kas vicināja Latvijas karogu un sameta uz ledus pilnu ar mīkstajiem lāčiem! Gribam pateikt viņām lielu paldies.

Zināms, ka daiļslidošana vairāk patīk sievietēm. Bet vai tiešām sports ir domāts tikai vīriešiem? Mēs, sievietes, gribam kaut ko skaistu! Vai skaistuma ir par daudz? Visur tikai neglītas lietas. Deniss Vasiļjevs ir brašs puisis! Turklāt internetā var redzēt, viņš skaisti zīmē un cep kūkas, un labi mācās. Arī trenerītim Stefanam Lambjēlam paldies! Mēs par Stefanu jūsmojām pirms 10 gadiem, un viņš nemaz nav palicis vecāks. Un kā viņš vienmēr samīļo savu audzēkni! Tas ir labs paraugs skolotājiem un skolēniem. Liels lūgums vairāk rādīt daiļslidošanu un it īpaši mūsu Denisu!

Arī avīzēs par daiļslidošanu raksta ļoti maz. Vai tāpēc, ka par sportu raksta vairāk vīrieši? Vai viņiem bail, ka uzreiz paliks sievišķīgi, ja uzrakstīs par daiļslidošanu? Uzrakstiet par Denisu Vasiļjevu, un vēl labāk – uzlieciet fotogrāfiju uz vāka!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja