Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Noslēdzies Diena.lv konkurss par ielūgumiem uz Sinfonietta Rīga koncertu Dialogs ar Mocartu

Līdz 16. janvāra plkst.12 portāls Diena.lv aicināja piedalīties konkursā un laimēt ielūgumus uz Sinfonietta Rīga koncertu Dialogs ar Mocartu Lielajā ģildē šā gada 18. janvārī. Konkurss ir noslēdzies - publicējam uzvarētājus!

Trīs laimīgās portāla Diena.lv lasītājas, kuras saņem ielūgumu divām personām uz Sinfonietta Rīga koncertu Dialogs ar Mocartu šā gada 18. janvārī - Lielajā ģildē, ir Barbara P. (+371 2786....), Marta M. (+371 2640....) un Maija S. (+371 +2910....). Apsveicam!

Par ielūgumu saņemšanu ar konkursa uzvarētājām portāls Diena.lv sazināsies personīgi, izmantojot konkursa anketā norādīto kontaktinformāciju.


Koncertprogrammā Dialogs ar Mocartu pie Sinfonietta Rīga diriģenta pults stāsies latviešu publikai labi pazīstamais un iepriekš augsti novērtētais igauņu diriģents Olari Eltss. Koncerta programmā būs klausāmi Volfganga Amadeja Mocarta mākslinieciskā pilnbrieda gados tapušie sacerējumi – hrestomātiskā 40. simfonija solminorā un viens no pazīstamākajiem autora opusiem orķestrim un soloinstrumentam – 20. Klavierkoncerts reminorā.

Abi skaņdarbi pieskaitāmi pasaules izcilāko klasiskās mūzikas šedevru klāstam. Koncertprogrammas viessoliste – krievu-igauņu pianiste, atzīta Mocarta daiļrades eksperte Irina Zaharenkova.

Intriģējošs un loģiski secīgs koncertprogrammā ir mocartiskās pasaules ievijums šodienā.  "Dialogu" ar Zalcburgas meistaru turpinās mūsdienu komponistu – ungāra Pētera Etveša un ukraiņa Valentīna Silvestrova cieņpilni filigrānās un dziļas erudīcijas caurstrāvotās parafrāzes par dižā meistara mūža veikumu.

Vairāk par koncertu var uzzināt Sinfonietta Rīga mājaslapā.

Ziņa papildināta ar informāciju par konkursa uzvarētājiem.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja