Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 4. jūnijs
Sindija, Sintija, Elfrīda

Splendid Palace rādīs grupas The Doors koncertierakstu

5. septembrī plkst. 20 Splendid Palace izrādīs grupas The Doors koncertierakstu Live At The Bowl ’68.

Grupas cienītājiem būs iespēja klātienē izbaudīt grupas koncertierakstu – vienīgo The Doors koncertu, kas notverts filmā, ar atjaunotu 5.1 digitālo audio skaņu, kura iegūta no oriģinālajām skaņu lentēm, tās rūpīgi atjaunojot. Filmas kopija veidota, izmantojot jaunākās digitālās tehnoloģijas kino industrijā. Kā uzsver The Doors taustiņinstrumentālists Rejs Manzareks: "Tagad tu vari klausīties koncertu tā, it kā patiešām būtu uz skatuves kopā ar The Doors."

Grupas solists Džims Morisons, taustiņinstrumentālists Rejs Manzareks ar grupas kolēģiem Džonu Densmoru (bungas) un Robiju Krīgeru (ģitāra) burtiski aizrāva Bowl koncerta apmeklētājus ar tādiem leģendāriem hītiem kā Hello I Love You, The WASP (Texas Radio And The Big Beat) un Spanish Caravan. Ierakstā Live At The Bowl '68 iekļauts arī jauns dokumentālais materiāls, tostarp grupas, viņu draugu un kolēģu intervijas, kā arī iepriekš vēl neredzēti kadri.

The Doors menedžeris un filmas producents Džefs Džempols saka: "The Doors uzstāšanās dzīvajā bija kā šamanistiski ceļojumi tumšajā rokenrola psihedēliskajā teātrī – rokenrola kaisles, dzejas, briesmu, drāmas un nerimstošas muzikālās virtuozitātes sajaukums. Notverti maģiska spēka virsotnē, vienā no pasaules ievērojamākajām vietām, iespējams, ar mazliet sentimentālu pieskaņu, simtiem reižu ļāva man iemīlēties viņu mūzikā atkal no jauna."

Programmas garums: 91 min. Intro – intervijas ar grupas dalībniekiem un filmas režisoru par gaidāmo koncertu, koncerts – ierakstīts 1968. gadā, pilnībā atjaunots 2012. gadā.

Ieeja: 5 Ls, ar kinoteātra Drauga karti lētāk. Biļetes nopērkamas kino Splendid Palace kasē, kā arī www.splendidpalace.lv un www.bilesuserviss.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasniegtas Teātra dienas izcilības balvas

Pirmdien, 3. jūnijā, Latvijas Kultūras akadēmijas (LKA) Eduarda Smiļģa Teātra muzejā tika sumināti Teātra dienas izcilības balvu saņēmēji. Pasākumu organizē Latvijas Teātra darbinieku savien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja