Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Aicina pieteikt pretendentus apbalvojumam Laiks Ziedonim

Imanta Ziedoņa fonds Viegli izsludina pieteikšanos apbalvojumam Laiks Ziedonim. Apbalvojums jau trešo gadu tiks pasniegts piecās nominācijās: zinātnē, novadpētniecībā, bērniem un jauniešiem, tautsaimniecībā un par dzīvi literatūrā.

Pieteikšanās līdz 26. februārim mājas lapā www.laiksziedonim.lv. Laureāti tiks paziņoti īpašā ceremonijā 3. maijā  - Imanta Ziedoņa dzimšanas dienā.

Imanta Ziedoņa fonds Viegli apbalvojumu iedibinājis 2014. gadā, lai iedvesmotu, novērtētu un cildinātu jaunradi, kā arī dzejniekam Imantam Ziedonim svarīgās vērtības – izcilību, degsmi, sūtību, stāju, veiksmi un savpatību, kas jau trešo gadu tiek meklētas ikviena pretendenta personībās. Tā ir iespēja ikvienam pamanīt un izcelt kādu savu novadnieku, darba devēju, kolēģi vai aktīvu jaunieti.

"Imants Ziedonis ir teicis, ka tauta caur leģendām redz pati savu spēku. Ik gadu Ziedoņa apbalvojums palīdz mums satikt un iepazīt izcilus, savpatīgus un ar degsmi bagātus cilvēkus, kuri iedvesmo un iegulda Latvijas attīstībā. Šogad īpaši aicinām ikvienu pieteikt savu apbalvojuma pretendentu, lai mēs - sabiedrība - mācītos cildināt viens otru par paveikto un izcilām personības vērtībām," par apbalvojumu stāsta projekta vadītāja Ināra Kehre.

Laureātus atbalsta mecenāti Boriss un Ināra Teterevi, nodrošinot katras nominācijas laureātam naudas balvu 3 000 eiro apmērā. Apbalvojumu īstenot palīdzēs cilvēki, kuri ir kompetenti nomināciju jomā, pārredz un pārzina nozares aktualitātes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja