Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Jauns piedzīvojumu seriāls Revolūcija kanālā FOX

Pagājušā gada nogalē īpaši aktuāls bija jautājums par iespējamo pasaules galu un kādas sekas tas varētu izraisīt. Jaunajā piedzīvojumu seriālā Revolūcija kanāla FOX skatītājiem būs iespēja ielūkoties piecpadsmit gadus tālā nākotnē un uzzināt, kādā pasaulē mēs dzīvotu, ja vienā dienā pēkšņi pazustu elektrība.

Šis ir viens no jaunākajiem Warner Bros seriāliem, kas Amerikas pirmizrādi piedzīvojis vien pirms pāris mēnešiem. Tā veidošanu uzņēmies populārais producents J.J. Abrams, kurš savulaik strādājis pie tādiem Latvijas skatītājam zināmiem seriāliem kā Pazudušie un Alias, kā arī filmām Neiespējamā misija 3, Neiespējamā misija: Rēgu protokols un Armagedons.

Seriālā Revolūcija darbība notiek Amerikā, kas pēc neizskaidrojamas apokaliptiskas katastrofas nu ir kļuvusi par pamestu lielpilsētu zemi, kurā darbojas pašiecelta militāra pārvalde un dzīvo varonīgi brīvības cīnītāji, kas cenšas atjaunot kārtību savā dzimtenē. Seriāla galvenajiem varoņiem Čārlijai, Mailzam un viņu līdzgaitniekiem tas ir sava veida pārdrošs un patriotisks ceļojums nezināmajā ar mērķi aizsargāt vājākos, atkal apvienot ģimenes un iedibināt aizmirstos dzīves un valsts ideālus. Vēl viens būtisks uzdevums šai cilvēku grupai ir atrast atbildi uz jautājumu: kas izraisīja tehnoloģisko katastrofu un vai iespējams dzīvi atgriezt ierastajās sliedēs.

Revolūcijas scenārija autors ir Ēriks Kripke, kas savulaik radījis seriālu Supernatural. Vienu no galvenajām lomām seriālā atveido Krēslas sāgas zvaigzne Billijs Bērks, tāpat Revolūcijā būs redzama arī viena no seriālu Lūpukrāsu pavēlnieces un Grejas anatomija šarmantajām aktrisēm Kima Reivere.

Seriāla Revolūcija priekšvārds: "Mēs dzīvojām industriālā pasaulē. Mēs nespējām iedomāties savu ikdienu bez elektrības. Taču vienā dienā tā vienkārši pazuda… Nekas vairs nedarbojās. Mēs nebijām tam gatavi! Bailes un apjukums izraisīja paniku. Daudzi devās prom no lielpilsētām. Valdība krita. Pašiecelta militārā pārvalde pārņēma varu. Tagad tā kontrolē visu! Mēs joprojām nezinām, kāpēc pazuda elektrība. Bet mēs esam cerības pilni, ka kāds tomēr mums atdos gaismu!"

Seriāla Revolūcija reklāmas rullīti vari noskatīties šeit:

Jaunais seriāls Revolūcija - no 7. janvāra ik pirmdienu plkst.19 kanālā FOX.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin 15 gadu jubileju

Aprīlī muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin piecpadsmit gadu jubileju. Tā darbības laikā izveidots plašs un daudzveidīgs krājums, pulcēts liels apmeklētāju skaits un veidotas neskaitāmas i...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja